Τώρα, εμένα γιατί αντί να μου μυρίζει άνοιξη μου «μυρίζουν» εκλογές;

Γιάννης Μπέζος για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη: «Θα ήθελα όλο αυτό θα ήθελα να είναι ένα κακό όνειρο»

«Τον συνάντησα τυχαία στο δρόμο»

Γιάννης Μπέζος για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη: «Θα ήθελα όλο αυτό θα ήθελα να είναι ένα κακό όνειρο»

Ο Γιαννής Μπέζος ήταν καλεσμένος σήμερα (11/02) σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη, τον οποίο όπως είπε, πέτυχε τυχαία στον δρόμο πριν από κάποιες μέρες και αντάλλαξαν μερικές κουβέντες.

Παράλληλα, σχολίασε και το ζήτημα των καταγγελιών που έχουν γίνει σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, τονίζοντας πως αν και δεν έχει παρακολουθήσει αναλυτικά τη δίκη, εύχεται όλο αυτό να ήταν ένα κακό όνειρο.

Ωστόσο, υπογράμμισε ότι η απόφαση του δικαστηρίου πρέπει να γίνει σεβαστή, όποια και να είναι αυτή, λέγοντας παράλληλα πως καλό είναι να μην προδικάζονται εκ των προτέρων τα πράγματα.

«Μία φορά βρέθηκα προχθές κατά σύμπτωση. Τυχαία. Είπαμε στο πόδι δυο τρία λόγια. Αλλά νομίζω ότι επειδή είναι στη διαδικασία της δίκης ακόμα, θέλω να πιστεύω ότι θα εξομαλυνθούν τα πράγματα.

Δεν παρακολουθώ τη δίκη τι ακριβώς γίνεται, αλλά θα ήθελα να είναι ένα κακό όνειρο όλο αυτό το πράγμα» είπε στην αρχή, ενώ ακολούθως πρόσθεσε πως:

«Είναι ζοφερό να βλέπεις ανθρώπους οι οποίοι είχαν τόσο ισχυρό αποτύπωμα στον κόσμο, συντρόφευαν τους ανθρώπους, να ταλαιπωρούνται με αυτή την έννοια, να δοκιμάζονται, ενδεχομένως να φταίνε.

Αλλά αυτά θα τα αποφασίσει το δικαστήριο και πρέπει όταν αποδεχόμαστε τη διαδικασία της δίκης, να αποδεχόμαστε και τα αποτελέσματα του δικαστηρίου.

Επίσης, να μη δικάζουμε εκ των προτέρων και να μην κυκλοφορούμε όλοι σαν να έχουμε ένα φωτοστέφανο αγίου από πάνω, ενώ οι κακοί είναι αυτοί οι άνθρωποι. Δεν είναι ακριβώς έτσι και το ξέρουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.