Πάμπλο Εσκομπάρ: Με ποιον τρόπο «έκλεβε» ακόμα και τα παιδιά του;

Τί είχε αποκαλύψει ο γιος του

Πάμπλο Εσκομπάρ: Με ποιον τρόπο «έκλεβε» ακόμα και τα παιδιά του;

Ο γιος του Πάμπλο Εσκομπάρ, Χουάν Πάμπλο, εξήγησε πριν λίγα χρόνια ότι παρόλο που μεγάλωσε μέσα σε έναν υπερβάλλοντα πλούτο και στη βία του εμπορίου ναρκωτικών, είχε μια σχετικά «φυσιολογική οικογενειακή σχέση» με τον πατέρα του.

Ο Χουάν Πάμπλο, που σήμερα είναι 44 ετών, είχε μιλήσει στο ντοκιμαντέρ «Sins of Father» το 2010 για το πως ήταν να μεγαλώνεις μαζί με τον «βασιλιά της κοκαΐνης», που το καρτέλ του οποίου ηγείτο προμήθευε το 80% της παγκόσμιας ποσότητας κοκαΐνης και κέρδιζε περίπου 420 εκατομμύρια δολάρια την εβδομάδα.

Από τότε ο Χουάν Πάμπλο Εσκομπάρ άλλαξε το όνομα του και πλέον ονομάζεται Σεμπάστιαν Μαροκίν. Στο ντοκιμαντέρ μοιράστηκε μια ιστορία για να μας πει πώς περίπου ήταν να έχεις γύρω σου τον πατέρα του. Κι αυτή η ιστορία είχε να κάνει με την Monopoly.

«Αν είχαμε σχέδιο να παίξουμε Monopoly κάποιο βράδυ, θα τα έστηνε όλα από πριν. Είτε ο ίδιος είτε ένας από τους βοηθούς του, θα έπαιρναν λεφτά από το κουτί και θα τα έκρυβαν κάτω από το χαλί ή από τα μαξιλάρια του καναπέ. Και έτσι ήξερε πάντα που θα κάτσει για να έχει πρόσβαση στα λεφτά», είχε πει χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε. «Οπότε αργότερα, ύστερα από έξι ώρες, θα καθόμασταν στο σαλόνι, νομίζοντας ότι είναι η πρώτη φορά όλων μας. Ξεκινούσαμε το παιχνίδι, μοιράζαμε τα χρήματα σύμφωνα με τους κανόνες, και όλα πήγαιναν καλά μέχρι που εκείνος έχανε συνεχώς, αλλά ποτέ δεν ξέμενε από λεφτά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μαροκίν μάλιστα είπε πως ο πατέρας του ήταν ο καλύτερος στο «κλέψιμο», γιατί «το σχεδίαζε από πριν». Ακόμα και αν απέναντί του είχε τα παιδιά του…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.