ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Aυτό είναι το ποτό που «εκτοξεύει» τη λίμπιντο – Τί πρέπει να προσέξετε

Σύμφωνα με έρευνα

Aυτό είναι το ποτό που «εκτοξεύει» τη λίμπιντο – Τί πρέπει να προσέξετε

Οι επιστήμονες είναι κατηγορηματικοί ότι το αλκοόλ έχει αρνητικές συνέπειες στη λίμπιντο, αλλά και ότι επηρεάζει αρνητικά τη στύση των ανδρών. Μοναδική εξαίρεση από ότι φαίνεται, από τη νέα έρευνα που μας έρχεται στα ειδησεογραφικά πρακτορεία, το ταπεινό κρασί, και συγκεκριμένα το κόκκινο.

Το κόκκινο κρασί λειτουργεί σαν διεγερτικό, αφού περάσει λίγη ώρα από την κατανάλωσή του. Στην αρχή όμως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί έχει κατασταλτική δράση και σε συνδυασμό με την κούραση και την αυπνία να έχει αντίθετα αποτελέσματα.

Το κόκκινο κρασί διεγείρει το νευρικό μας σύστημα ενώ έχει θετική επίδραση στα αγγεία και την αιμάτωση του οργανισμού μας.

Με άλλα λόγια η μικρή κατανάλωση κρασιού βοηθάει στη ξεκούραστη λειτουργία της καρδιάς και την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, συστατικό απαραίτητο για μια επιτυχημένη ερωtική συνεύρεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προσοχή όμως, στη περίπτωση της υπερβολικής κατανάλωσης τότε προκαλείται ταχυκαρδία, επέρχεται υπνηλία και ατονία των ερεθισμάτων που δέχεται ο εγκέφαλός μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.