ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Natalie Del Real ποζάρει με τα εσώρουχά της και προκαλεί «εγκεφαλικά» (φώτο)

Η Natalie Del Real ποζάρει με τα εσώρουχά της και προκαλεί «εγκεφαλικά» (φώτο)

Η Natalie Del Real είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας και προκαλεί πολλά «εγκεφαλικά» με τις φωτογραφίες της.

Το κορίτσι από το Los Angeles κάνει το ντεμπούτο του στο Playboy και ποζάρει στο φακό της Sophia Sinclair. «Δύσκολα να με καταλάβει κάποιος από την πρώτη ματιά. Φαίνομαι απρόσιτη αλλά όταν με γνωρίσεις θα καταλάβεις πως είμαι φουλ διασκεδαστική και η ψυχή της παρέας», τονίζει αρχικά.

Το χιούμορ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή της και φυσικά στο σύντροφό της. «Δε γίνεται να είμαι μ’ έναν άνθρωπο που δε με κάνει να γελάω. Δεν μπορώ να φανταστώ την καθημερινότητά μου χωρίς γέλιο. Είναι κάτι που το προσφέρω και θέλω να το απολαμβάνω κι εγώ. Είναι η πηγή ζωής μου».

Όσον αφορά τη φωτογράφισή της στο Playboy, αναφέρει: «Ένιωσα άνετα από την πρώτη στιγμή οπότε το διασκέδασα. Το Playboy για μένα σημαίνει να έχεις αυτοπεποίθηση με τον εαυτό σου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.