ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οι Simpsons είχαν… προβλέψει και τη ρωσική επέμβαση εκτός από τους Δίδυμους Πύργους και την εκλογή Ν.Τραμπ!

Οι Simpsons είχαν… προβλέψει και τη ρωσική επέμβαση εκτός από τους Δίδυμους Πύργους και την εκλογή Ν.Τραμπ!

Μετά την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 την εκλογή Τραμπ και την πανδημία, άλλη μία πρόβλεψη των Simpsons βγήκε αληθινή!

Είχαν δει και τη ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία να έρχεται, από το 1998 – δεν ήταν δύσκολο, ωστόσο.

Το επεισόδιο έδειξε τον Homer Simpson να μπαίνει στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ και να πυροβολεί κατά λάθος, έναν υποπλοίαρχο στα ρωσικά ύδατα.

Αργότερα, η Ρωσία αποκαλύπτει ότι η Σοβιετική Ένωση δεν είχε ποτέ πραγματικά διαλυθεί, καθώς στρατεύματα και τανκς κατεβαίνουν στους δρόμους και ακολουθεί η αποκατάσταση του Τείχους του Βερολίνου.

Το επεισόδιο επαναφέρει στη ζωή και τον Λένιν.

Ο πρωθυπουργός της Σοβιετικής Ένωσης ξεσπά από το γυάλινο φέρετρό του, στο επεισόδιο, και λέει: «Πρέπει να συντρίψουμε τον καπιταλισμό».

«Λυπάμαι που το λέω, αλλά γεννήθηκα το 1961, οπότε έζησα 30 χρόνια με τη σκιά της Σοβιετικής Ένωσης», είπε σε συνέντευξή του στο Hollywood Reporter ο δημιουργός της πετυχημένης σειράς, Al Jeen. «Οπότε, σε εμένα, είναι δυστυχώς κανόνας κι όχι μία απλή πρόβλεψη. Απλώς σκεφτήκαμε ότι τα πράγματα θα πήγαιναν τόσο στραβά».

https://twitter.com/its_Pradeep96/status/1496728555673120769?s=20&t=Tg6BEWcZJDGQFyoybADjQQ

Ένα από τα επεισόδια που έμειναν στην ιστορία των κινούμενων σχεδίων δεν θα μπορούσε να είναι άλλο, από την πρόβλεψη της νίκης του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.