ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πώς να φτιάξετε το φορητό «air condition» με κόστος λειτουργίας μόνο τον ανεμιστήρα (βίντεο)

Πώς να φτιάξετε το φορητό «air condition» με κόστος λειτουργίας μόνο τον ανεμιστήρα (βίντεο)

Και όμως υπάρχει μια πανέξυπνη, πολύ απλή στην κατασκευή της και απίστευτα οικονομική στην λειτουργία της, λύση για να φτιάξετε το προσωπικό σας, φορητό air condition!

Ο χρήστης desertsun02 στο Youtube μας δείχνει τον τρόπο. Θα χρειαστείτε:

  • 1 ψυγειάκι παραλίας από εκείνα που σχεδόν κάθε σπίτι έχει πλέον
  • 1 μικρό ανεμιστήρα
  • 1 σωλήνα
  • Πάγο
  1. Τοποθετήστε τον ανεμιστήρα και την σωλήνα στο καπάκι από το ψυγειάκι και χαράξτε με έναν μαρκαδόρο το περιμετρικό τους αποτύπωμα. Αυτό θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τρύπες σε εκείνα τα σημεία.
  2. Με ένα τρυπάνι και ένα πριόνι (ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο σας δώσει το ίδιο αποτέλεσμα) ανοίξτε τις δύο τρύπες στο καπάκι.
  3. Τοποθετήστε τον ανεμιστήρα και την σωλήνα στις αντίστοιχες τρύπες που ανοίξατε. Ο ανεμιστήρας θα πρέπει να «κοιτάει» προς το εσωτερικό του ψευγείου, δηλαδή να φυσάει προς τα μέσα στο ψυγείο, όταν λειτουργεί.
  4. Βάλτε μέσα στο ψυγειάκι ένα μεγάλο κομμάτι πάγου, ή πάρα πολλά παγάκια. Κλείστε το με το καπάκι, και βάλτε σε λειτουργία τον ανεμιστήρα.

Αυτό ήταν! Τώρα ο ανεμιστήρας θα φυσάει προς το εσωτερικό του ψυγείου, εκεί που ο αέρας είναι κρύος λόγω του πάγου και θα τον σπρώχνει μέσω της σωλήνας προς τα έξω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.