Αυτά είναι τα πέντε πιο δημοφιλή βίντεο όλων των εποχών στο Youtube – Εσείς τα ξέρατε όλα; (βίντεο)

Αυτά είναι τα πέντε πιο δημοφιλή βίντεο όλων των εποχών στο Youtube – Εσείς τα ξέρατε όλα; (βίντεο)

Είστε ένα από τα δισεκατομμύρια άτομα που έχουν παρακολουθήσει τα πιο δημοφιλή βίντεο στο YouTube;

Τα τελευταία χρόνια το τοπίο με τα πιο δημοφιλή βίντεο YouTube είναι εξαιρετικά διαφορετικό. Παλαιότερα τα βίντεο με τις περισσότερες προβολές ήταν αστεία βίντεο όπως το Charlie Bit My Finger ή το Chocolate Rain. Σήμερα ο κατάλογος αυτός κυριαρχείται σχεδόν αποκλειστικά από μουσικά βίντεο. Το 2019, τα μουσικά βίντεο του YouTube είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή βίντεο που έχουν προβληθεί ποτέ στην ιστορία του μέσου.

Οι νέες γενιές χρηστών του διαδικτύου θεωρούν το YouTube την πιο αξιόπιστη πλατφόρμα πολυμέσων στον κόσμο και αν αυτές οι προβολές προβάλλονται, είναι το καλύτερο μέρος για να παρακολουθήσετε και μουσικά βίντεο.

Αυτά είναι τα 5 πιο δημοφιλή βίντεο όλων των εποχών στο Youtube

5. Mark Ronson – Uptown Funk ft. Bruno Mars (3.64 δισεκατομμύρια προβολές)

Παρόλο που είναι μεγαλύτερα από τα τρία κορυφαία βίντεο αυτής της λίστας, η Uptown Funk συνεχίζει να προσελκύει πολλούς νέους θεατές και παραμένει μια απειλή για τα medal τους. Έκανε το ντεμπούτο του στο YouTube τον Νοέμβριο του 2014 και γρήγορα έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή βίντεο ποτέ.


Αναμφισβήτητα εξίσου εντυπωσιακό με τη συνολική του άποψη είναι ότι απέκρουσε έναν τόσο σκληρό ανταγωνισμό από τους συγχρόνους του.
Μεγάλα μουσικά βίντεο από άλλους σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως ο Ed Sheeran, καθώς και ο Taylor Swift και η Katy Perry, έχουν δει όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους για το 2014 να έχουν πολλαπλά δισεκατομμύρια απόψεις. Το Uptown Funk καταφέρνει να κατακλύσει τα πάντα και τις άκρες όλο και πιο κοντά στο να γίνει το τέταρτο βίντεο για να πετύχεις τέσσερις δισεκατομμύρια απόψεις.

4. Masha and the Bear – Recipe for disaster (4.11 δισεκατομμύρια προβολές)

Το μόνο βίντεο στη συγκεκριμένη λίστα που δεν είναι μουσικό βίντεο και μόνο ένα από τα τρία που δεν είναι εξ ολοκλήρου στα αγγλικά, «Masha and the Bear – Recipe for disaster» είναι ένα ιδιαίτερο επεισόδιο ενός κινουμένων σχεδίων κινουμένων σχεδίων από την Ρωσία με το ίδιο όνομα (ή Маша и Медведь στα ρωσικά ). Η επίδειξη είναι εξαιρετικά δημοφιλής εκτός της πατρίδας της, όμως, και πολλά από τα επεισόδια της έχουν συγκεντρώσει τεράστιες μετρήσεις προβολών στο YouTube. Επίσης μεταδίδεται σε Netflix και NBCUniversal σε μορφή συλλογικού επεισοδίου.

Ωστόσο, το επεισόδιο «Συνταγή για καταστροφές» παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αστρονομική του καταμέτρηση. Βρίσκεται σε μια ιερή λέσχη με μόλις εννέα βίντεο που έχουν εκλείψει τρία δισεκατομμύρια απόψεις και ένα από τα τέσσερα που έχει ξεπεράσει τα τέσσερα δισεκατομμύρια. Είναι το πιο δημοφιλές μη μουσικό βίντεο όλων των εποχών στην περιοχή, ίσως οπουδήποτε.

3. Wiz Khalifa – See You Again ft. Charlie Puth (4.22 δισεκατομμύρια προβολές)

Το πρώτο βίντεο σε αυτόν τον κατάλογο που συνδέεται με ταινία. Wiz Khalifa και το See You Again του Charlie Puth έχει προβληθεί πάνω από τέσσερα δισεκατομμύρια φορές από το ντεμπούτο του τον Απρίλιο του 2015. Εγκαινιάστηκε για να βοηθήσει στην προώθηση της ταινίας Furious 7 (του The Fast and the Furious franchise), επίσης χρησίμευσε ως φόρος τιμής στον αποθανόντα αστέρα της σειράς, Paul Walker, στον οποίο η ίδια η ταινία παρείχε επίσης φόρο τιμής.

Το μουσικό βίντεο για το τραγούδι ήταν προσωρινά το πιο πολυαναμενόμενο βίντεο στο YouTube μεταξύ 10 Ιουλίου 2017 και 4 Αυγούστου του ίδιου έτους, εκθρονίζοντας το Gangnam Style.
Εκτοπίστηκε από το φαινόμενο με το όνομα Despacito. Ήταν επίσης το βίντεο με τα περισσότερα likes μεταξύ 26 Αυγούστου 2016 και 25 Ιουλίου 2017. Ήταν το δεύτερο βίντεο που πέρασε πάντα το φράγμα των δύο δισεκατομμυρίων προβολών και είναι ένα από τα τρία μόνο βίντεο που έχουν προβληθεί πάνω από τέσσερα δισεκατομμύρια φορές

2. Ed Sheeran – Shape of You (4.37 δισεκατομμύρια προβολές)

Το Shape of You του Ed Sheeran είναι ένα από τα πιο δημοφιλέστερα βίντεο όλων των εποχών. Διαθέτει ρεκόρ ως το τρίτο ταχύτερο βίντεο που έφτασε το ένα δισεκατομμύριο προβολές και είναι το δεύτερο ταχύτερο που ξεπέρασε τα δύο δισεκατομμύρια και τρία δισεκατομμύρια. Παρόλο που είναι πολύ κοντά στις προβολές του See You Again, το Shape of You είναι πολύ πιο σύγχρονο. Κατόρθωσε να αποκομίσει τις προβολές σε μόλις δύο χρόνια, έχοντας παρουσιάσει το ντεμπούτο του τον Ιανουάριο του 2017.

1. Luis Fonsi – Despacito ft Daddy Yankee (6.41 δισεκατομμύρια προβολές)

Για έναν ιστότοπο που διαχειρίζεται μια αμερικανική εταιρεία και κυριαρχείται από αγγλόφωνο περιεχόμενο, είναι ίσως μια έκπληξη το γεγονός ότι το πιο δημοφιλές βίντεο του YouTube όλων των εποχών τραγουδιέται σχεδόν εξ ολοκλήρου Ισπανικά. Με τους καλλιτέχνες του Πουέρτο, Ρίκο Luis Fonsi και Daddy Yankee, ο Despacito εξέπληξε το YouTube τον Ιανουάριο του 2017 και κέρδισε πάνω από ένα δισεκατομμύριο προβολές σε μόλις 97 ημέρες. Είναι το πρώτο βίντεο που έσπασε το φράγμα των δύο δισεκατομμυρίων προβολών μέχρι τα φτάσει τα 6,41 δισεκατομμύρια προβολές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.