ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γιατί οι άντρες προτιμούν τις μεγαλύτερες γυναίκες; – Έρευνα απαντά

Γιατί οι άντρες προτιμούν τις μεγαλύτερες γυναίκες; – Έρευνα απαντά

Πολλοί νέοι πλέον προτιμούν τις μεγαλύτερες γυναίκες. Οι λόγοι είναι πολλοί. Εκτός από τις ερμηνείες της ψυχολογίας, υπάρχουν και λόγοι πιο πρακτικοί, πιο καθημερινοί, που κάνει τους μικρότερους να προτιμούν τις μεγαλύτερες γυναίκες.

Θέλοντας να εξετάσουν το σύνδρομο «Mrs. Robinson» δυο γυναίκες δημοσιογράφοι, οι Felicia Brings και Susan Winterau, έκαναν μια έρευνα σε 200 άνδρες και τα αποτελέσματα τα δημοσίευσαν στο βιβλίο τους με τίτλο «Older Women, Younger Men: New Options for Love and Romance».

Είναι πιο χαλαρές

Δεν βιάζονται για τίποτα. Ούτε για τη σχέση ούτε για το σeξ. Έχουν εμπειρίες στη ζωή και τώρα απλά απολαμβάνουν κάθε στιγμή της.

Πειραματίζονται εrωτικά

Ειδικότερα μια γυναίκα που έχει κάνει παιδιά, απολαμβάνει ακόμα περισσότερο το σeξ. Και φυσικά θέλει να δοκιμάσει νέα πράγματα σε αυτό, γνωρίζοντας εκ των προτέρων τι θέλει και πως να το διεκδικήσει. Και φυσικά θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει τον σύντροφό της.

Η σχέση είναι περιπέτεια

Ένας νεότερος άντρας μαθαίνει πολλά από τη μεγαλύτερη γυναικά, κάτι που κάνει τη σχέση μια περιπέτεια αναζήτησης και εκπλήρωσης.

Κάνουν καλύτερες συζητήσεις

Μια γυναίκα πιο σίγουρη, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, κάνει σίγουρα καλύτερες συζητήσεις και στους άντρες φυσικά αρέσει αυτό. Το φάσμα της συζήτησης είναι σαφώς μεγαλύτερο και δεν επικεντρώνεται σε θέματα ηλικία, οικογένειας και επαγγελματικής καταξίωσης.

Δεν τους αρέσουν τα δράματα

Τα αποφεύγουν ή τουλάχιστον δεν τα χρησιμοποιούν για να κάνουν το δικό τους.

Είναι προσγειωμένες

Ξέρουν τι θέλουν, τι ζητούν και ξέρουν επίσης τι μπορεί να τους προσφέρει ο άλλος. Γνωρίζουν επίσης τον τόπο και χρόνο για να το κάνουν.

Είναι πιο σίγουρες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κυρίως για τον εαυτό τους. Έχουν αυτοπεποίθηση, τα ξεσπάσματα είναι λιγότερα και δεν δημιουργούν σκηνές, ενώ συνήθως δεν χρειάζονται ή δεν ζητούν συναισθηματική στήριξη και εξάρτηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.