ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

O Bo έχασε το «κορμί» – Λιόλιου από τον Π.Κωστόπουλο – Τι απαντά για τη νέα σχέση της Κατερίνας;

O Bo έχασε το «κορμί» – Λιόλιου από τον Π.Κωστόπουλο – Τι απαντά για τη νέα σχέση της Κατερίνας;

Ενόψει Survivor ένας-ένας οι πρώην παίκτες κάνουν «παρέλαση» από όλα τα πρωινάδικα γιατί είναι «ειδικοί» και ξέρουν ή και παρακαλούν για λίγη δημοσιότητα ακόμα.

Σήμερα το πρωί βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ευτυχείτε ο ράπερ-τραγουδιστής Bo, ο οποίος ήταν παίκτης του Survivor το 2017 χάνοντας μάλιστα 37 κιλά μέσα σε 4 μήνες (από την καλοπέραση μάλλον).

Ο γνωστός τραγουδιστής διατηρούσε πέρυσι καλοκαίρι σχέση με το «κορμί» Κατερίνα Λιόλιου (τότε κανένας δεν το παραδεχόταν) και σήμερα μπορεί πλέον να μιλήσει για τον νυν, Πέτρο Κωστόπουλο.

«Πέρσι το καλοκαίρι κάναμε παρέα. Ήμασταν ένα καλοκαίρι μαζί. Περάσαμε πολύ ωραία… Πολύ ωραία τη βλέπω τη σχέση. Ο Πέτρος είναι ωραίος τύπος. Σαν εικόνα δεν μου κλωτσάει κάτι. Δεν με χαλάει κάτι. Είναι ένας πολύ ωραίος άντρας και μια πολύ ωραία γυναίκα. Από εκεί και πέρα αν ταιριάζουν σαν χαρακτήρες και έχουν πολλά κοινά…» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Μπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.