ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αμερική: Πως μια γυναίκα κατάλαβε από την… διακόσμηση ότι το ραντεβού της είχε άλλη σχέση (βίντεο)

Η διακόσμηση που «έφερε» την αποκάλυψη

Αμερική: Πως μια γυναίκα κατάλαβε από την… διακόσμηση ότι το ραντεβού της είχε άλλη σχέση (βίντεο)

Μια γυναίκα από την Αμερική μοιράστηκε στο Tik Tok τη θεωρία της, για το πώς κατάλαβε ότι ο άντρας με τον οποίο είχε ραντεβού διατηρούσε σχέση με άλλη κοπέλα μόνο και μόνο από την… διακόσμηση και έγινε το απόλυτο θέμα συζήτησης.

Η νεαρή Jess από την Αριζόνα επέμενε στην άποψή της και γι’ αυτό ανέβασε φωτογραφίες από τον χώρο του. Στο caption του video, το οποίο μέσα σε λίγες ώρες ξεπέρασε τις 90,000 likes, έγραψε: «Πάνω που νόμιζα ότι είναι χαριτωμένος. Δεν μπορείς να μου πεις πως αυτό το δωμάτιο ανήκει σε άντρα».

Η διακόσμηση που «έφερε» την αποκάλυψη

Στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok, αποκάλυψε μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον άντρα, ο οποίος της είχε στείλει μια φωτογραφία με την άδεια πλευρά του κρεβατιού γράφοντάς της: «Η θέση σου είναι εκεί».

Ωστόσο, παρατηρώντας καλά την φωτογραφία υποψιάστηκε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος, με τον οποίο βγαίνει, πιθανότατα να έχει κοπέλα, αφού παρατήρησε ένα διακοσμητικό που έγραφε πάνω «Love». Η ίδια θεώρησε ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ θηλυκό για να το έχει επιλέξει εκείνος, ενώ την εντυπωσίασαν και τα πολύ λευκά και καθαρά σεντόνια και σκεπάσματα.

@jsxhxa Just when I thought he was being cute, you can’t tell me this is a man’s room 😂😂 #rip ♬ Crazy – Patsy Cline
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.