ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αυτές είναι οι 15 «πιο άσχημες εθνικότητες» βάσει έρευνας

Βρίσκεται η Ελλάδα κάπου ανάμεσα;

Αυτές είναι οι 15 «πιο άσχημες εθνικότητες» βάσει έρευνας

Είναι γνωστό ότι από το διαδίκτυο και τις έρευνές του δε μπορούμε να ξεφύγουμε!

Για το λόγο αυτό, δε μπορούσαμε να γλιτώσουμε κι από την έρευνα που ανέδειξε τις χώρες με τους πιο άσχημους πολίτες, βάσει της εθνικότητάς τους.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε μέσα από έναν ιστότοπο γνωριμιών, συνδυάζοντας τις φωτογραφίες που αναρτούν οι άνθρωποι εκεί για να βγουν ραντεβού και κατά πόσο το πετυχαίνουν ή … πηγαίνουν στράφι, αφού τους απορρίπτουν οι περισσότεροι υποψήφιοι.

Εδώ είναι οι 15 «πιο άσχημες εθνικότητες», με τις περισσότερες απορρίψεις, από τη λιγότερο μην ελκυστική έως την περισσότερο!

Γαλλία

Σε αυτή τη θέση κατατάσσονται κυρίως για τους άντρες, αφού οι γυναίκες Γαλλίδες έχουν 35% αποδοχής στην εφαρμογή Beautiful People που διεξήγε την έρευνα. Αλλά Γάλλοι άντρες όπως ο Gerard Depardieu, με ποσοστό έγκρισης μόνο 20%, βάζουν τη χώρα τους στη λίστα.

Καναδάς

Ο Καναδάς ήταν η 14η πιο απορριφθείσα εθνικότητα πέρυσι με μόνο το 26% των γυναικών και το 23% των ανδρών.

Ισπανία

Ο ιστότοπος γνωριμιών δέχτηκε μόνο το 25% των Ισπανών ανδρών και το 21% των Ισπανών γυναικών, παρόλο που οι Ισπανία είναι γνωστή για τους Λατίνους εραστές της.

Ρωσία

Το ανοιχτόχρωμο δέρμα και τα ξανθά μαλλιά πρακτικά λατρεύονται σε ορισμένα μέρη του κόσμου, αλλά οι φαντασιώσεις έχουν τον τρόπο να απογοητεύουν. Οι άνθρωποι δέχτηκαν το 22% των Ρωσίδων πέρυσι.

Αυστραλία

Μόνο το 22% των Αυστραλών ανδρών και το 19% των γυναικών κάλυψαν τα πρότυπα της ομορφιάς για όσους ψήφισαν στην έρευνα.

Τουρκία

Οι ψηφοφόροι δέχτηκαν μόνο το 20% των ανδρών και το 16% των γυναικών από την Τουρκία.

Κορέα

Μόνο το 18% των ανδρών και το 15% των γυναικών που κάνουν αίτηση στον ιστότοπο γνωριμιών, έγινε αποδεκτό.

Κίνα

Μόλις το 17% των Κινέζων ανδρών και το 15% των γυναικών έγιναν δεκτοί.

Λιθουανία

Ένα πενιχρό 15% των Λιθουανών γυναικών έγιναν αποδεκτές από την αποδεδειγμένα όμορφη διαδικτυακή κοινότητα γνωριμιών.

Ιαπωνία

Μόνο το 15% της Ιαπωνικής γοητείας έγινε αποδεκτό!

Ινδία

Φαίνεται ότι η ινδική εμφάνιση δεν έχει την καθολική γοητεία που χρειάζεται το BeautifulPeople.com, αφού μόνο το 15% των Ινδών ανδρών και γυναικών ήταν μέσα.

Γερμανία

Παρά τα ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά της Aρίας φυλής, οι Γερμανοί απέσπασαν μόνο ένα 14%.

Ιρλανδία

Οι άντρες Ιρλανδοί με τις γυναίκες έχουν μεγάλη απόκλιση, αφού οι Ιρλανδές έλαβαν ένα 23% αποδοχής, ενώ οι Ιρλανδοί μόνο 9%. Προφανώς, δεν ήταν ο Colin Farrell μέσα στη λίστα!

Αγγλία

Το 9% των ανδρών στο Ηνωμένο Βασίλειο και το 15% των γυναικών έγιναν δεκτά από τους ψηφοφόρους που έκριναν εάν είναι όμορφοι.

Πολωνία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βασίλισσα της …ασχήμιας η Πολωνία, αφού μόνο το 8% των Πολωνών έγινε αποδεκτό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.