ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Αυτό είναι το αντικείμενο στο σπίτι που πρέπει να καθαρίζουμε συχνά αλλά το ξεχνάμε

Έχει μια μεγάλη εστία μικροβίων

Αυτό είναι το αντικείμενο στο σπίτι που πρέπει να καθαρίζουμε συχνά αλλά το ξεχνάμε

Είναι αλήθεια ότι όσο καλά και αν καθαρίζουμε συνεχώς το σπίτι, πάντα μπορεί κάτι να μας ξεφύγει σε κάποιον από τους χώρους του σπιτιού.

Υπάρχουν βέβαια και μερικά αντικείμενα που δεν πάει το μυαλό μας ότι πρέπει να τα καθαρίζουμε συχνότερα.

Ωστόσο πρέπει να τους δίνουμε περισσότερη σημασία, γιατί είναι μια μεγάλη εστία μικροβίων. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα, είναι ο κάδος απορριμμάτων της κουζίνας.

Μπορεί να τον αδειάζουμε καθημερινά, αλλά πόσο συχνά μπαίνουμε στη διαδικασία να τον καθαρίσουμε; Για να μη δημιουργείται εστία μικροβίων, κανονικά θα πρέπει να τον καθαρίζουμε κάθε φορά που αλλάζουμε τη σακούλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν είναι αποσπώμενος μπορούμε να τον βάλουμε στην μπανιέρα και να τον καθαρίσουμε με γάντια και απολυμαντικό, ενώ αν δεν είναι θα πρέπει να κάνουμε το ίδιο επί τόπου. Αν δεν έχετε απολυμαντικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξίδι με ζεστό νερό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.