Δείτε πώς θα κάνετε το μπάνιο σας να μυρίζει πάντα όμορφα

Ο εύκολος τρόπος για να το πετύχετε

Δείτε πώς θα κάνετε το μπάνιο σας να μυρίζει πάντα όμορφα

Αδιαμφισβήτητα, το μπάνιο είναι το μέρος του σπιτιού που θέλετε, ίσως περισσότερο από τα άλλα, να μυρίζει όμορφα ανά πάσα στιγμή.

Εκτός από το να το διατηρείτε καθαρό χρησιμοποιώντας μυρωδάτα καθαριστικά, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να έχει το μπάνιο σας πάντα μια μυρωδιά φρεσκάδας.

Πάρτε λίγο ευκάλυπτο ή λεβάντα ή δεντρολίβανο ή μέντα και δημιουργήστε ένα μικρό μπουκέτο. Στη συνέχεια δέστε το με έναν σπάγκο και βάλτε το μπουκέτο σε όποιο σημείο του μπάνιου σας θέλετε.

Το καλύτερο είναι να το βάλετε κοντά στην μπανιέρα ή να το δέσετε σε κάποιο σημείο της ντουζιέρας σας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μπάνιο σας θα μυρίζει με αυτό τον τρόπο πάντα όμορφα και μάλιστα με φυσικό τρόπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.