ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έφαγε 7.500 θερμίδες μέσα σε δέκα λεπτά: Αυτό είναι το «πρωινό του διαβόλου»

Ποια είναι η περιβόητη «πρόκληση 666» που μόλις το 2% των ανθρώπων το έχει τελειώσει;

Έφαγε 7.500 θερμίδες μέσα σε δέκα λεπτά: Αυτό είναι το «πρωινό του διαβόλου»

Viral κατάφερε να γίνει μια γυναίκα από το Μπέρμιγχαμ αφού καταβρόχθισε ένα πρωινό-μαμούθ 42 τεμαχίων, που περιείχε 7.500 θερμίδες, μέσα σε 10 λεπτά!

Η αστραπιαία αυτή κατανάλωση την οδήγησε στα βιβλία των ρεκόρ ως το ταχύτερο άτομο που κατέκτησε αυτή την κολοσσιαία γαστρονομική πρόκληση.

Με τον χρόνο να τρέχει, καθάρισε με μαεστρία το πιάτο της σε μόλις 10 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα, επιδεικνύοντας τόσο το ανταγωνιστικό της πνεύμα όσο και τις εντυπωσιακές διατροφικές της ικανότητες.

Το εν λόγω επίτευγμα είναι η περιβόητη «πρόκληση 666», μια διαβολικά δελεαστική αποστολή που μόνο ένα μόλις 2% των ατόμων μπορεί να ολοκληρώσει με επιτυχία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το πρωινό του διαβόλου» το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά από έξι λουκάνικα, έξι φέτες μπέικον, τηγανητά αυγά, πατάτες, μαύρη πουτίγκα, ψητά φασόλια, ντομάτες, μανιτάρια και έξι φέτες τοστ ή τηγανητό ψωμί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.