ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γιαγιά 96 ετών χορεύει Κρητικούς χορούς και «τρελαίνει» το διαδίκτυο (βίντεο)

Δείτε το βίντεο που έγινε viral στο διαδίκτυο

Γιαγιά 96 ετών χορεύει Κρητικούς χορούς και «τρελαίνει» το διαδίκτυο (βίντεο)

Μπορεί να έχει φτάσει τα 96 έτη όμως συνεχίζει να απολαμβάνει τη ζωή της καθώς οι χορευτικές της ικανότητες κατάφεραν να γίνουν viral στο διαδικτύου.

Η γιαγιά έδειξε ότι το λέει η καρδούλα της όταν σηκώθηκε να χορέψει τον μαλεβιζιώτικο, έναν παραδοσιακό χορό του νησιού.

Όλοι όσοι βρέθηκαν στην πίστα, έσπευσαν να ενθαρρύνουν με παλαμάκια την κυρία Μαρία, η οποία παρά τα χρόνια της δεν πτοήθηκε και δίδαξε τους νεότερους πως χορεύεται ο συγκεκριμένος χορός.

«Τα χρόνια ασπρίζουν τα μαλλιά μα η γνώμη δεν αλλάζει! Σαν είναι νέος μερακλής, είναι κι άμα γεράσει», ήταν η μαντινάδα που είπε ο οργανοπαίκτης όσο η γιαγιά βρισκόταν πάνω στην πίστα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.