Η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει βιβλίο με τα απομνημονεύματά της

Φημολογείται πως το ζευγάρι ετοιμάζει και ένα βιβλίο ευεξίας

Η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει βιβλίο με τα απομνημονεύματά της

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, το τελευταίο διάστημα έχουν… ανοίξει διάπλατα την πόρτα του σπιτιού τους για όλους εμάς. Μετά την αυτοβιογραφία του Πρίγκιπα, «Spare» που είναι στα σκαριά και το ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» για το Netflix, η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει βιβλίο με τα απομνημονεύματά της.

Η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ μετά το ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε στο Netflix μαζί με τον Πρίγκιπα Χάρι, θα δημοσιοποιήσει ένα βιβλίο που σύμφωνα με πηγή που μίλησε στους Times: «Θα είναι χειρότερο για αυτούς από ο,τι περιμένει η βασιλική οικογένεια».

«Όλα αποκαλύπτονται. Ο Κάρολος βγαίνει από αυτό καλύτερα από ό,τι περίμενε. Είναι όμως σκληρό για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, ενώ στο στόχαστρο μπαίνει και η Κέιτ Μίντλετον. Υπάρχουν αυτές οι μικρές λεπτομέρειες αλλά και μια περιγραφή της κόντρας ανάμεσα στα δύο αδέρφια. Προσωπικά δεν μπορώ να δω πώς ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα μπορέσουν να συμφιλιωθούν μετά από αυτό».

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει ήδη κυκλοφορήσει το παιδικό βιβλίο «The Bench» με τον ίδιο εκδοτικό οίκο. Φημολογείται πως το ζευγάρι ετοιμάζει και ένα βιβλίο ευεξίας. Το βιβλίο που τελικά θα κλείσει τη συμφωνία των τεσσάρων βιβλίων φέρεται να είναι η αυτοβιογραφία της Μέγκαν Μαρκλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Για να είμαι ειλικρινής, θα με εξέπληττε αν η Μέγκαν Μαρκλ δεν δημοσίευε τη δική της ιστορία. Το Spare είναι ξεκάθαρα η ευκαιρία του πρίγκιπα Χάρι να πει τη δική του, αλλά είναι εξίσου συναρπαστική και η δική της. Θέλω να πω, πόσες ηθοποιοί καταλήγουν να παντρευτούν έναν πρίγκιπα», σημείωσε ατζέντης του Χόλιγουντ στην DailyMail.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.