ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Με αυτές τις τρεις συμβουλές θα έχετε καθαρό σπίτι όλη την εβδομάδα

Χρήσιμες συμβουλές που θα σας «λύσουν» τα χέρια

Με αυτές τις τρεις συμβουλές θα έχετε καθαρό σπίτι όλη την εβδομάδα

Το σαββατοκύριακο, για τους αν όχι για όλους είναι το διήμερο καθαριότητας του σπιτιού αλλά συνήθως στα περισσότερα σπίτια μέσα σε 2-3 μέρες η ακαταστασία έχει επανέλθει.

Μπορείτε, ωστόσο, να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό για περισσότερο ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και μερικές χρήσιμες συμβουλές.

Δείτε παρακάτω τρία tips που θα σας βοηθήσουν:

1. Πλύνετε τα πιάτα όσο μαγειρεύετε

Ένα από πράγματα που μπορεί να σας κουράζουν είναι η στοίβα με τα άπλυτα πιάτα. Αν όμως πλένετε τα σκεύη σας αμέσως μόλις λερώνονται θα γλιτώνετε χρόνο. Η ώρα της μαγειρικής είναι ιδανική. Όσο, για παράδειγμα, βράζει το ένα φαγητό που κάνετε, μπορείτε να πλύνετε εκείνη τη στιγμή τα πιάτα, να καθαρίσετε την κουζίνα σας, να βγάλετε τα σκουπίδια στον κάδο και πολλά άλλα.

2. Στρώσιμο του κρεβατιού το πρωί

Φροντίστε να στρώνετε το κρεβάτι σας με το που σηκώνεστε από αυτό. Όταν θα γυρίσετε από τη δουλειά σας και θα το βρείτε τακτοποιημένο θα χαρείτε με την τάξη που θα επικρατεί.

3. Μην αφήνετε τα ρούχα σας να κάνουν… βουνό

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μην ξεχνάτε να τακτοποιείτε τα ρούχα σας με το που τα βγάζετε. Μην κάνετε το λάθος και πετάτε από εδώ και από εκεί μπλούζες και παντελόνια γιατί ένα είναι το μόνο σίγουρο: θα γεμίσει το δωμάτιό σας με βουνά από ρούχα. Κρεμάστε κατευθείαν τα ρούχα σας ή βάλτε τα για πλύσιμο. Αυτό το tip ακούγεται απλό αλλά είναι πραγματικά θαυματουργό, μιας και σας γλιτώνει από μετέπειτα ταλαιπωρία συμμαζέματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.