ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η κορεάτικη γυμναστική που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο: Ρουφάς την κοιλιά σου και χάνεις λίπος (βίντεο)

Δείτε τα βίντεο που έχουν γίνει viral στο TikTok

Η κορεάτικη γυμναστική που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο: Ρουφάς την κοιλιά σου και χάνεις λίπος (βίντεο)

Την πλατφόρμα του TikTok έχει κατακτήσει ένας νέος τρόπος γυμναστικής.

Τα βίντεο τα οποία δεν άργησαν να γίνουν viral δείχνουν μια ομάδα ατόμων να ρουφάνε την κοιλιά τους μπρος – πίσω, με απώτερο σκοπό να χάσουν το περιττό λίπος.

@interesting567

Wan na lose the MUFFIN top? Let’s get moving!#exercise #ItsOurHome #fit #coronavirus #fypシ

♬ 原聲 – Interesting567

@interesting567

If you want to more beautiful like me.then move with me #exercise #dancing #fitues #ejercicio #gym #abs #workout

♬ 原聲 – Interesting567

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αρκετοί λένε πως κάνοντας αυτού του είδους την γυμναστική, πέντε λεπτά αρκούν για να δουν δραστικές αλλαγές στο σώμα τους. Η ένταση στην διάρκεια της προπόνησης είναι ένας από τους παράγοντες που μπορούν να επιδράσουν θετικά στην αλλαγή του σώματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.