ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πρωτοφανής «εμπειρία» για Τουρκάλα καλλονή: Άντρας της έκοψε τη γλώσσα… ενώ τη φιλούσε

Η απίστευτη «εμπειρία» από το ραντεβού της

Πρωτοφανής «εμπειρία» για Τουρκάλα καλλονή: Άντρας της έκοψε τη γλώσσα… ενώ τη φιλούσε

Μια… πρωτόγνωρη εμπειρία έζησε μοντέλο στην Τουρκία, όπου η γνωριμία της με έναν άντρα δεν πήγε πολύ καλά!

Ο λόγος για την πανέμορφη Τουρκάλα, Σεϊντά Ερσόι, η οποία χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο για… να της ράψουν τη γλώσσα.

Το σούπερ σέξι μοντέλο του OnlyFans, δημοσίευσε βίντεο από το νοσοκομείο, στο οποίο φαίνεται πως της κάνουν ράμματα στη γλώσσα.

#038;feature=emb_title

Τι συνέβη;

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ίδια στο βίντεο, ενώ είχε βγει ραντεβού, το άτομο που την συνόδευε την δάγκωσε και της έκοψε την γλώσσα ενώ φιλιόνταν.

Η ίδια τόνισε πως πονάει πολύ, ενώ όπως είπε γνώρισε πριν από έναν μήνα τον άντρα ο οποίος πήγε να της κόψει τη γλώσσα.

«Δεν ξέρω αν δεν ξέρει να φιλάει», συμπλήρωσε η Σεϊντά Ερσόι ενω συμβούλεψε τους διαδικτυακούς της φιλους να μην λένε ούτε… «γεια» στο ζώδιο του Σκορπιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.