ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το απλό και εύκολο κόλπο για να μυρίζουν καλύτερα τα ρούχα όταν σιδερώνουμε

Τα ρούχα θα μυρίζουν τέλεια και αυτή η μυρωδιά θα έχει διάρκεια

Το απλό και εύκολο κόλπο για να μυρίζουν καλύτερα τα ρούχα όταν σιδερώνουμε

Αρκετοί είναι εκείνοι που αναφέρουν ότι μετά το πλύσιμο των ρούχων, δεν μυρίζουν ιδιαίτερα μαλακτικό. Η πιο απλή συμβουλή είναι η συχνή αλλαγή μαλακτικού αλλά και να μην βάζουμε πολλά ρούχα στον κάδο με τα άπλυτα.

Αλλά υπάρχει και ένα ακόμα κόλπο, με τον οποίον μπορείτε να κάνετε τα ρούχα σας να μοσχομυρίζουν. Σε ένα δοχείο ψεκασμού, βάλτε νερό και μια κουταλιά του γλυκού μαλακτικό. Και μετά ψεκάστε τα ρούχα ενώ τα σιδερώνετε.

Τα ρούχα θα μυρίζουν τέλεια και αυτή η μυρωδιά θα έχει διάρκεια. Πάντως δεν είναι ιδανικό για όλους τους τύπους ρούχων. Καλύτερα να μην τα χρησιμοποιείτε σε ρούχα που έχουν ύφασμα με μικροΐνες αλλά ούτε και σε ρούχα για άθληση που δεν είναι από βαμβακερό υλικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.