ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το κόλπο για να παγώσεις τη ζεστή μπύρα με μια κίνηση

Γιατί ένα παγωμένο ποτήρι μπύρας είναι ιδανικό όταν γύρω σου επικρατούν συνθήκες ζέστης

Το κόλπο για να παγώσεις τη ζεστή μπύρα με μια κίνηση

Η μπύρα είναι το κατεξοχήν ποτό του καλοκαιριού. Ένα παγωμένο ποτήρι είναι ιδανικό όταν γύρω σου επικρατούν συνθήκες ζέστης.

Τι πρέπει όμως να κάνεις όταν τη θες παγωμένη αλλά στο σπίτι έχεις μόνο ζεστές; Υπάρχει ένα κόλπο για να την παγώσεις μέσα σε λίγα λεπτά.

Γέμισε ένα μπολ με νερό, πάρε όσα παγάκια έχεις και μαζί δυο κουταλιές αλάτι. Βάλτε τα παγάκια στο μπολ με το νερό και ρίξτε το αλάτι. Αμέσως μετά βάλτε την μπύρα στο μπολ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αλάτι θα ρίξει τη θερμοκρασία πολύ γρήγορα και θα απολαύσεις γρήγορα την μπύρα παγωμένη. Και όλα αυτά λόγω του δεύτερου νόμου της θερμοδυναμικής, με τη θερμοκρασία να μπορεί να πέσει ακόμα και 19 βαθμούς Κελσίου.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.