ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το TikTok δίνει τη λύση: Δείτε πώς θα περπατάτε στη βροχή χωρίς να κρατάτε ομπρέλα (βίντεο)

Δεν θα ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ

Το TikTok δίνει τη λύση: Δείτε πώς θα περπατάτε στη βροχή χωρίς να κρατάτε ομπρέλα (βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες μέρες ένα βίντεο του Garmin, ο οποίος εφηύρε έναν πρωτότυπο τρόπο για το κράτημα της ομπρέλας τις βροχερές ημέρες του χειμώνα.

Ο ΤikToker σκέφτηκε πόσο δύσκολη γίνεται η ζωή μας όταν βρέχει, ειδικά αν πρέπει να περπατήσουμε και να κρατάμε με το ένα μας χέρι την ομπρέλα για να προστατευτούμε από το νερό.

Δημιούργησε λοιπόν, μια ομπρέλα-γιλέκο, την οποία μπορεί να τη φορέσει ο οποιοσδήποτε και να βγει άνετα βόλτα στη βροχή έχοντας έτσι και τα δύο χέρια του ελεύθερα.

Το βίντεο που δείχνει πώς τη φτιάχνει έχει γίνει viral ξεπερνώντας τις 6,7 εκατομμύρια προβολές.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι δεν χάλασε ούτε ένα ευρώ. Πήρε την ομπρέλα του και απλά κόλλησε πάνω της με ταινία δύο κρεμάστρες. Στη συνέχεια, τις φόρεσε στην πλάτη του και η ομπρέλα παρέμενε ανοιχτή πάνω από το κεφάλι του χωρίς να την κρατάει.

«Τόσα χρόνια κι ένα μυαλό κάποιας εταιρείας εκεί έξω δεν μπορούσε να σκεφτεί το πιο απλό;», έγραψε ένας από τους followers του στα σχόλια.

Δείτε το τρομερό βίντεο:

@garmin1127♬ 原聲 – Garmin
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.