Η 53χρονη Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε πως ξυπνάει από τις 4:45 το πρωί για να έχει αυτό το σώμα! (φωτο)

Η τραγουδίστρια σε συνέντευξη της μίλησε για το πώς το σώμα της τη βοηθά να βρίσκεται σε καλή ψυχική κατάσταση

Η 53χρονη Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε πως ξυπνάει από τις 4:45 το πρωί για να έχει αυτό το σώμα! (φωτο)

Η Τζένιφερ Λόπεζ γυμνάζεται καθημερινά όχι μόνο για να δείχνει κομψή και καλλίγραμμη στο κόκκινο χαλί, αλλά και για να νιώθει καλά με τον εαυτό της.

Η 53χρονη τραγουδίστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο UsWeekly μίλησε για το πώς το σώμα της τη βοηθά να βρίσκεται σε καλή ψυχική κατάσταση.

Lopez_Mesa

«Δεν είναι μυστικό ότι η γυμναστική είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου», δήλωσε η σύζυγος του σύζυγος του Μπεν Άφλεκ. «Νομίζω ότι υπάρχει θετική σχέση μεταξύ της γυμναστικής και της ψυχικής υγείας», είπε η Jlo. 

Στη συνέχεια, η Λόπεζ πρόσθεσε: «Όταν βρίσκεις ισορροπία, είσαι αποφασιστικός και συγκεντρωμένος γίνεσαι καλύτερος».


Η γυμναστική είναι μέρος της καθημερινότητάς της

Η Λόπεζ αποκάλυψε ότι για να γυμνάσει το σώμα της πολύ συχνά ξυπνάει πριν από τις 5 το πρωί ανεξάρτητα από το πόσο «φορτωμένο είναι το πρόγραμμά της». «Προσπαθώ να κάνω σωστές επιλογές και να εξισορροπώ τον χρόνο μου», είπε για το πώς διαχειρίζεται τον χρόνο της.

Στη συνέχεια είπε πως πιέζει τον εαυτό της για να βελτιώνεται και να γίνεται συνεχώς καλύτερη:

«Πάντα εξελίσσομαι και ψάχνω για πράγματα που με ενθουσιάζουν και μου δίνουν κίνητρο.

Δεν φοβάμαι να προκαλέσω τον εαυτό μου, οπότε είμαι ανοιχτή στο να με πιέζω, κάτι που κάνω αυτή τη στιγμή καθώς κάνω πρόβες για το νέο μου άλμπουμ «This Is Me… Now», που θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Μοιραζόμαστε παρόμοιες αξίες όσον αφορά την αποφασιστικότητα, τη σκληρή δουλειά και το πάθος να προκαλούμε τους εαυτούς μας να πηγαίνουμε πιο σκληρά και να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα». Lopez12 Lopez13

Σκληρή προπόνηση

Σε άλλο σημείο μίλησε για τη σκληρή προπόνηση που ακολουθεί αποκαλύπτοντας ότι κάνει kickboxing, κυκλική προπόνηση, ασκήσεις κορμού, lunges και burpees.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εμφανίζεται ό,τι κι αν γίνει, παίρνει τον χρόνο στα σοβαρά, γνωρίζει το σώμα της, θέλει να είναι ο εαυτός της», έχει πει η προπονήτριά της Tracy Anderson. «Ξέρει ότι η σκληρή προπόνηση είναι μέρος της ζωής της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.