ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Κατερίνα Καινούργιου «τσακώνεται» με χρήστη στο Instagram για το… στήθος της (φωτο)

«Εσύ το πλήρωσες;»

Η Κατερίνα Καινούργιου «τσακώνεται» με χρήστη στο Instagram για το… στήθος της (φωτο)

Η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνει χαλαρές στιγμές στα ελληνικά νησιά.

Αυτή την περίοδο μάλιστα βρίσκεται στη Μύκονο παρέα με τον Νίκο Κοκλώνη για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μοιράζεται μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Ωστόσο μέσα στα πολλά θετικά σχόλια προκύπτουν και αρνητικά από μερικούς χρήστες. Στη τελευταία ανάρτησή της έλαβε σχόλιο από ακολουθό της, στον οποίο βέβαια η ίδια δε δίστασε να απαντήσει.

«Το στήθος είναι όλο ξένο. Κραυγάζει», γράφει ο χρήστης με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντάει «Εσύ το πλήρωσες; Όχι… εγώ!!! Κι επίσης δεν το έχω κρύψει… πόσο σεξιστικό σχόλιο, ειδικά από Γυναίκα» ενώ στη συνέχεια έγραψε σε στόρι «Ευτυχώς όμως υπάρχουν και οι… ΚΥΡΙΕΣ»!

Δείτε την ανάρτηση και τα story της Κατερίνας Καινούργιου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.