ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η «οργισμένη» απάντηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για τη σχέση της με τα παιδιά της

H διάσημη τραγουδίστρια μετά τα όσα κυκλοφόρησαν έδωσε τη δική της απάντηση

Η «οργισμένη» απάντηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για τη σχέση της με τα παιδιά της

Αναταραχή έχει προκαλέσει στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς η συνέντευξη που έδωσε ο πρώην σύζυγός της.

Ο Κέβιν Φέντερλαϊν «έσπασε» τη σιωπή του και αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως, μετά από 10 χρόνια.

Στην αποκαλυπτική αυτή συνέντευξη αναφέρεται στους δυο γιους του, που έχει αποκτήσει με την ποπ σταρ, τον 16χρονο Σον – Πρίστον και τον 15χρονο Τζέιντεν, και τη σχέση που έχουν έως σήμερα με τη μητέρα τους.

Όπως είπε, δεν έχουν δει τη μητέρα τους για αρκετούς μήνες, αφού οι ίδιοι την αποφεύγουν.

«Τα αγόρια αποφάσισαν ότι δεν τη βλέπουν αυτή τη στιγμή. Έχουν περάσει λίγοι μήνες από τότε που την είδαν. Πήραν την απόφαση να μην πάνε στο γάμο της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κέβιν.

Παράλληλα, σημείωσε πως μετά την οριστική άρση της κηδεμονίας της Σπίαρς, οι δύο γιοι τους χρειάστηκε να περάσουν μια περίοδο προσαρμογής, καθώς παρακολουθούσαν τις αλλαγές που πέρασε η μητέρα τους: Από τον ξαφνικό γάμο της, μέχρι τις γυμνές selfies της στο Instagram.

H διάσημη τραγουδίστρια μετά τα όσα κυκλοφόρησαν έδωσε τη δική της απάντηση για τη σχέση της με τα παιδιά της.

Σε story της έγραψε: «Με ξαφνιάζει που ακούω ότι ο πρώην άντρας μου αποφάσισε να συζητήσει τη σχέση που έχω μετά παιδιά μου. Όπως όλοι ξέρουμε καλά, το να μεγαλώνεις παιδιά στην εφηβεία δεν είναι εύκολο για κανέναν. Με προβληματίζει που ο λόγος βασίζεται στο όσα ανεβάζω στο Instagram μου… Έδωσαν στα παιδιά μου τα πάντα… Μόνο μια λέξη: Επίπονο… Θα πω.. Η μητέρα μου μού είπε ότι πρέπει να τα δώσω στον πατέρα τους. Το μοιράζομαι αυτό επειδή μπορώ. Να έχετε μία καλή μέρα παιδιά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.