ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Σάλμα Χάγιεκ ποζάρει με εντυπωσιακό φόρεμα Gucci στις «Χρυσές Σφαίρες» και μοιράζει «εγκεφαλικά» (φωτό)

H διάσημη σταρ με το σέξι μπούστο του Χόλιγουντ τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα στις «Χρυσές Σφαίρες»

Η Σάλμα Χάγιεκ ποζάρει με εντυπωσιακό φόρεμα Gucci στις «Χρυσές Σφαίρες» και μοιράζει «εγκεφαλικά» (φωτό)

Οι Χρυσές Σφαίρες πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τρίτης 10 Ιανουαρίου και όλα τα βλέμματα στράφηκαν στις εμφανίσεις των σταρ στο κόκκινο χαλί.

Ανάμεσα στις λαμπερές εμφανίσεις, ξεχωρίσαμε αυτή της Σάλμα Χάγιεκ η οποία επέλεξε μια εντυπωσιακή μακριά τουαλέτα από τον οίκο Gucci. H διάσημη σταρ του Χόλιγουντ τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα και πόζαρε στους φωτογράφους κατά την άφιξή της στο κόκκινο χαλί.

Θεωρείτε ότι η κηδεία του τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου Β’ θα έπρεπε να γίνει «δημοσία δαπάνη»…

  • Διότι υπήρξε νόμιμος Αρχηγός του Κράτους (61%, 15.556 Votes)
  • Γιατί έκανε ενεργό και αναγνωρισμένη ενέργεια ανατροπής του δικτατορικού καθεστώτος (2%, 402 Votes)
  • Επειδή ήταν Ολυμπιονίκης (4%, 935 Votes)
  • Όχι δεν πρέπει να γίνει «δημοσία δαπάνη» διότι είχε εκπέσει (34%, 8.730 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.623

Loading ... Loading ...

Τα φλας άστραψαν κατά την έλευση της Σάλμα Χάγιεκ στις Χρυσές Σφαίρες, η οποία θύμιζε τη Σταχτοπούτα με το φόρεμά της.

Συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός επέλεξε ένα μακρύ φόρεμα από τον οίκο Gucci, με πετράδια και κρόσσια.

Το εντυπωσιακό φόρεμα του διάσημου οίκου αναδείκνυε τα πλούσια κάλλη της ηθοποιού. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε κότσο και το μακιγιάζ της ήταν έντονο στα μάτια με μαύρο eyeliner.

Το μανικιούρ της ήταν σκούρο και τα λαμπερά της κοσμήματα ολοκλήρωναν ένα glam look.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απολαύστε την:

Salma Hayek Pinault arrives at the 80th annual Golden Globe Awards at the Beverly Hilton Hotel on Tuesday, Jan. 10, 2023, in Beverly Hills, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Salma Hayek arrives at the 80th annual Golden Globe Awards at the Beverly Hilton Hotel on Tuesday, Jan. 10, 2023, in Beverly Hills, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Salma Hayek Pinault arrives at the 80th annual Golden Globe Awards at the Beverly Hilton Hotel on Tuesday, Jan. 10, 2023, in Beverly Hills, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.