ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιωάννα Τούνη: «Κανονικά έπρεπε να είμαι σε μια θάλασσα αλλά η γυναικολόγος μου δεν με άφησε να βγω»

«Μου είπε ότι έχει πάρα πολύ υψηλή θερμοκρασία. Θα μου πέσει η πίεση και θα πέσω και εγώ κάτω»

Ιωάννα Τούνη: «Κανονικά έπρεπε να είμαι σε μια θάλασσα αλλά η γυναικολόγος μου δεν με άφησε να βγω»

Η καθημερινότητα της Ιωάννας Τούνη από την ημέρα που έμαθε ότι θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα, έχει μπει σε νέα τροχιά.

Η επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της μιλά ανοιχτά για το πώς βιώνει αυτή την ξεχωριστή περίοδο στη ζωή της.

Μάλιστα από το πλευρό της δεν λείπει και ο μέλλοντας πατέρας του παιδιού Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το ζευγάρι έμεινε εντός σπιτιού αυτό το Σαββατοκύριακο, κάτι το οποίο δεν είχε συνηθίσει η Ιωάννα Τούνη, η οποία όμως υπάκουσε στις συμβουλές της γυναικολόγου της.

«Εγώ κανονικά σήμερα θα έπρεπε να είμαι σε μια θάλασσα, σε μια πισίνα, σε κάτι με νερό τέλος πάντων, αλλά έμεινα σπίτι, δεν πειράζει. Δε με άφησε η γυναικολόγος μου να βγω το Σαββατοκύριακο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μου είπε ότι έχει πάρα πολύ υψηλή θερμοκρασία. Θα μου πέσει η πίεση και θα πέσω και εγώ κάτω. Οπότε κάθομαι εδώ πέρα», εξήγησε μέσα από το Instragram της η Ιωάννα Τούνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.