ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Καλύτερα να τα κρατάτε σε εγρήγορση: Τα τρία ζώδια που βαριούνται πιο εύκολα

Μήπως ανήκετε κι εσείς στην τριάδα;

Καλύτερα να τα κρατάτε σε εγρήγορση: Τα τρία ζώδια που βαριούνται πιο εύκολα

Υπάρχουν τρία ζώδια τα οποία, έρχονται ευκολότερα αντιμέτωποι με τη βαρεμάρα.

Δείτε ποια είναι:

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Κάποιοι τους χαρακτηρίζουν αργούς, η αλήθεια είναι ότι απλώς προτιμούν να κάνουν τα πάντα με το δικό τους χρόνο. Ως ζώδιο της γης, «ρέει» αυξημένη σχολαστικότητα και ευσυνειδησία στο αίμα του, οπότε έχει αίσθηση πότε έχει ολοκληρώσει ό,τι έχει αναλάβει να κάνει και άρα μπορεί να χαλαρώσει.

Η χαλάρωση για τον Ταύρο μπορεί να μεταφραστεί σε «λιώσιμο» στον καναπέ, που από ένα σημείο και μετά αν δεν εμπλουτιστεί με κάτι πιο συναρπαστικό, καταντάει βαρετό. Το «κλειδί» είναι το κίνητρο και αν του το δώσεις, θα θέλει να δοκιμάσει κάτι καινούργιο από το να βολευτεί ή να γκρινιάξει ότι βαριέται τη ζωή του.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Έχει μάθει να εξαρτάται τόσο από τους άλλους που προσπαθεί μόνιμα να ευχαριστήσει ώστε όταν του δοθεί ένα λεπτό «ελευθερίας» δεν ξέρει τι να το κάνει και βαριέται.

Αυτό εύκολα αλλάζει αν συνειδητοποιήσει πως σε αυτό το «κενό» μπορεί απλώς να «κακομάθει» λίγο τον εαυτό του και όχι τους άλλους.

Ιχθείς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι τόσο καλόβολοι που για να μην κακοκαρδίσουν τους άλλους, τους αφήνουν να αποφασίζουν για τους ίδιους. Πώς να μη βαρεθεί όμως, όταν δεν επιλέγει ο ίδιος κάτι που a priori βρίσκει ενδιαφέρον;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.