Μήπως ανήκετε κι εσείς στην τριάδα;

Υπάρχουν τρία ζώδια τα οποία, έρχονται ευκολότερα αντιμέτωποι με τη βαρεμάρα.

Δείτε ποια είναι:

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Κάποιοι τους χαρακτηρίζουν αργούς, η αλήθεια είναι ότι απλώς προτιμούν να κάνουν τα πάντα με το δικό τους χρόνο. Ως ζώδιο της γης, «ρέει» αυξημένη σχολαστικότητα και ευσυνειδησία στο αίμα του, οπότε έχει αίσθηση πότε έχει ολοκληρώσει ό,τι έχει αναλάβει να κάνει και άρα μπορεί να χαλαρώσει.

Η χαλάρωση για τον Ταύρο μπορεί να μεταφραστεί σε «λιώσιμο» στον καναπέ, που από ένα σημείο και μετά αν δεν εμπλουτιστεί με κάτι πιο συναρπαστικό, καταντάει βαρετό. Το «κλειδί» είναι το κίνητρο και αν του το δώσεις, θα θέλει να δοκιμάσει κάτι καινούργιο από το να βολευτεί ή να γκρινιάξει ότι βαριέται τη ζωή του.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Έχει μάθει να εξαρτάται τόσο από τους άλλους που προσπαθεί μόνιμα να ευχαριστήσει ώστε όταν του δοθεί ένα λεπτό «ελευθερίας» δεν ξέρει τι να το κάνει και βαριέται.

Αυτό εύκολα αλλάζει αν συνειδητοποιήσει πως σε αυτό το «κενό» μπορεί απλώς να «κακομάθει» λίγο τον εαυτό του και όχι τους άλλους.

Ιχθείς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι τόσο καλόβολοι που για να μην κακοκαρδίσουν τους άλλους, τους αφήνουν να αποφασίζουν για τους ίδιους. Πώς να μη βαρεθεί όμως, όταν δεν επιλέγει ο ίδιος κάτι που a priori βρίσκει ενδιαφέρον;