ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λουκίλα Καρρέρ για Δάκη: «Έδωσε μία μάχη παλικαρίσια – Βασανίστηκε – Τις τελευταίες του ώρες ήμουν δίπλα του»

«Ξεκίνησε από έναν καρκίνο του εντέρου, αλλά επεκτάθηκε»

Λουκίλα Καρρέρ για Δάκη: «Έδωσε μία μάχη παλικαρίσια – Βασανίστηκε – Τις τελευταίες του ώρες ήμουν δίπλα του»

Τη θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση πως ο 79χρονος Δάκης, έφυγε από τη ζωή, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η Λουκίλα Καρρέρ ήταν εκείνη που έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής βασανίστηκε πολύ τις τελευταίες ώρες της ζωής του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, βρισκόταν μαζί του το Σάββατο, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

«Έδωσε μία μάχη παλικαρίσια. Στεναχωριόταν τις τελευταίες ημέρες που έβγαιναν διάφοροι κι έλεγαν πόσο άσχημα ήταν, δεν ήθελε. Είχε δώσει το κλειδί της ψυχής και της καρδιάς του σε πέντε ανθρώπους.

Εγώ ήμουν μαζί του χθες, τις τελευταίες του ώρες. Ταλαιπωρήθηκε πολύ τις τελευταίες στιγμές, βασανίστηκε. Ήμουν εκεί μαζί του με τον κολλητό του φίλο, Πάνο Δέρβο. Ο Δάκης σήμερα ξεκουράστηκε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Δάκη και τόνισε πως ήταν ένας άνθρωπος με αξιοπρέπεια και ιδιαίτερη ευγένεια.

«Δεν ήθελε να ασχολούνται με την προσωπική του ζωή, πόσο μάλλον με την υγεία του. Έδωσε μάχη για τέσσερα χρόνια, εκ των οποίων, ο τελευταίος ήταν και ο πιο δύσκολος.

Ξεκίνησε από έναν καρκίνο του εντέρου, αλλά επεκτάθηκε. Όπως θυμάστε και θυμόμαστε όλοι, έδινε κανονικά συναυλίες. Ήταν μες στην καλή χαρά. Τον λατρεύω τον Δάκη και θα τον αγαπώ για πάντα», είπε η Λουκίλα Καρρέρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσθεσε μάλιστα, πως ακόμα δεν γνωρίζουν πότε θα γίνει η κηδεία του, όμως θα βγει σχετική ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.