Με αφόρητους πόνους και δυσκολία στο περπάτημα ο Τράβις Μπάρκερ πριν νοσηλευτεί με παγκρεατίτιδα

Στο πλευρό του βρίσκεται και η σύζυγός του, Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Με αφόρητους πόνους και δυσκολία στο περπάτημα ο Τράβις Μπάρκερ πριν νοσηλευτεί με παγκρεατίτιδα

Η είδηση της εσπευσμένης νοσηλείας του Τράβις Μπάρκερ κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το TMZ, ο ντράμερ των Blink 182, διαγνώθηκε με παγκρεατίτιδα. Ο Τράβις Μπάρκερ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο West Hills, την Τρίτη το πρωί και στη συνέχεια στο Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, για επιπλέον φροντίδα. Στο πλευρό του βρίσκεται και η σύζυγός του, Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του που μίλησε στη Page Six, ο Τράβις Μπάρκερ υπέφερε από ακραίους πόνους, ενώ μετά βίας μπορούσε να περπατήσει, πριν νοσηλευτεί.

«Παρόλα αυτά λαμβάνει την καλύτερη φροντίδα στο Cedars», αναφέρει η ίδια πηγή και τονίζει πως οι γιατροί τον έχουν υποβάλλει σε αμέτρητες εξετάσεις και τον έχουν βάλει σε δίαιτα.

«Η Κόρτνεϊ δεν φεύγει καθόλου από το πλευρό του. Ανησύχησε πολύ χθες», αναφέρει η ίδια πηγή.

Το TMZ αναφέρει ότι το πάγκρεας του Μπάρκερ είχε φλεγμονή λόγω μιας πρόσφατης ιατρικής διαδικασίας η οποία προκαλεί ναυτία, έντονο πόνο στο στομάχι και έμετο.

Η κόρη του, Αλαμπάμα μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία από το νοσοκομείο, με την ίδια να κρατά το χέρι του πατέρα της, όσο εκείνος ήταν ξαπλωμένος στο φορείο. Κάλεσε ακόμη τους διαδικτυακούς της φίλους να προσευχηθούν για εκείνον.

αλαμπαμα

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μπάρκερ γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter την κατάσταση της υγείας του. «Ο Θεός να με σώσει», έγραψε στη δημοσίευσή του.

τραΒΙς
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η περιπέτεια της υγείας του Τράβις έρχεται μόλις ένα μήνα μετά τον γάμο του με την Κόρτνεϊ στην Ιταλία. Τα ερωτευμένο ζευγάρι μετέτρεψε τη μακροχρόνια φιλία του σε ειδύλλιο στις αρχές του 2021. Πριν από αυτό τον γάμο είχαν κάνει μια άτυπη τελετή σε ένα παρεκκλήσι στο Λας Βέγκας και στη συνέχεια νομιμοποίησαν τη σχέση τους σε ένα δικαστήριο στη Σάντα Μπάρμπαρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.