ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δερμάτινη φούστα: 15 τρόποι να τη φορέσετε και να είστε μέσα στη μόδα! (φωτό)

Δερμάτινη φούστα: 15 τρόποι να τη φορέσετε και να είστε μέσα στη μόδα! (φωτό)

Μοναδικές προτάσεις για να συνδυάσεις με τους πιο stylish τρόπους το αγαπημένο σου, χειμερινό κομμάτι.

Οι φούστες με δερμάτινα υφάσματα είναι το απόλυτο trend της σεζόν! Πένσιλ, ψηλόμεσες, μίνι ή μίντι όποια εκδοχή τους και αν επιλέξεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιάσεις με την sexy-chic εμφάνιση σου.

Το καλύτερο είναι ότι τα συγκεκριμένα κομμάτια μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε άπειρους συνδυασμούς για κάθε περίσταση! Δεν χρειάζεται να φορέσεις τη μαύρη, δερμάτινη φούστα σου μόνο με ένα συγκεκριμένο look (π.χ black&white με ένα λευκό T-shirt), μπορείς να τη συνδυάσεις ακόμη και με πιο sporty ρούχα και αξεσουάρ, δημιουργώντας statement outfits που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Αν ψάχνεις λοιπόν νέους, fresh τρόπους να φορέσεις το it κομμάτι σου, πάρε ιδέες από τις fashionistas και κάνε την… ανατροπή:

#11

#22

#33

#44

#55

#66

#77

#88

#99

#1010

#1111

#1212

#1313

#1414

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#1515

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.