Πέθανε το μοντέλο και ακτιβίστρια Mama Cax – Είχε χάσει το πόδι της στα 14 (φώτο)

Πέθανε το μοντέλο και ακτιβίστρια Mama Cax – Είχε χάσει το πόδι της στα 14 (φώτο)

Το μοντέλο και ακτιβίστρια νοσηλευόταν την τελευταία εβδομάδα στο νοσοκομείο και δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Πέθανε την περασμένη Δευτέρα. Το θάνατό της ανακοίνωσε η οικογένειά της στο επίσημο προφίλ της στο instagram!

H Mama Cax έχασε το πόδι της σε ηλικία 14 ετών από καρκίνο στα κόκκαλα, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να γίνει μοντέλο, ακτιβίστρια και blogger. Έπεισε μάλιστα τον κόσμο της μόδας να προσλαμβάνει περισσότερα μοντέλα με αναπηρίες για τα fashion shows.

Η όμορφη Μama Cax, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από έντονο πόνο στην κοιλιά όπου της διαγνώθηκαν θρόμβοι, στο πόδι και στην κοιλιά!

Το μοντέλο είχε πρόσφατα περπατήσει στην πασαρέλα με εσώρουχα της συλλογής της Ριάνα. Ήταν μόλις 30 χρονών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.