ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Άννα Αμανατίδου δίνει συνέχεια στην κόντρα της με την Καγιά: «Της ζήτησα να με συμβουλέψει και δεν μου απάντησε»

Ανέφερε πως εν τέλει, μόνο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου της στάθηκε και τη βοήθησε με το μόντελινγκ

Η Άννα Αμανατίδου δίνει συνέχεια στην κόντρα της με την Καγιά: «Της ζήτησα να με συμβουλέψει και δεν μου απάντησε»

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε η Άννα Αμανατίδου και αναφέρθηκε στις απαντήσεις που έδωσε δημόσια η Βίκυ Καγιά και είπε πως η ίδια δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί της.

Το νεαρό μοντέλο εξήγησε πως και μίλησε με τη Βίκυ Καγιά και εκείνη δεν ήταν πρόθυμη να τη βοηθήσει.

«Υπήρχε επικοινωνία με την κυρία Καγιά, γιατί ήθελα παραπάνω καθοδήγηση σχετικά με το ποιο πρακτορείο που ήταν προτιμότερο να πάω, για να με συμβουλέψει. Μου απάντησε σε αυτό το μήνυμα, αλλά δεν μου απάντησε περεταίρω. Δεν με βοήθησε στην πράξη. Δεν με στενοχωρεί κάτι, ούτε θέλω να δημιουργήσω κάποια κόντρα με την κυρία Καγιά. Ίσα ίσα είμαι πολύ ευγνώμων για την πορεία του παιχνιδιού και την αναγνωρισιμότητα που κέρδισα», είπε.

Όπως ανέφερε αργότερα, δεν υπονοεί ότι η Βίκυ Καγιά είναι σνομπ και για τον λόγο αυτό δεν της απάντησε, καθώς σκέφτεται πως μπορεί να είχε κάποια δουλειά. Ωστόσο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν εκείνη που τη βοήθησε μελλοντικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν θέλω να υπονοήσω ότι είναι σνομπ, απλά δεν μου απάντησε στο μήνυμα, γιατί μπορεί να είχε κάποια δουλειά ή γιατί είναι η Βίκυ Καγιά. Μην το ξεχνάμε αυτό. Της έστειλα στο instagram, μπορεί να μπει να το δει γιατί μου απάντησε στο αρχικό μήνυμα, αλλά δεν επικοινωνήσαμε περαιτέρω. Μου είπε ότι θα μου δώσει ένα τηλέφωνο και δεν μου το έδωσε ποτέ. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν to the point. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να συγκρίνω τους κριτές, γιατί και οι δυο μας ανέδειξαν και μας στήριξαν μέσα στο παιχνίδι. Απλώς η Ηλιάνα ήταν to the point γιατί μου απάντησε, με στήριξε, με καθοδήγησε» δήλωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.