ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μαίρη Βιτινάρος: Απολαμβάνει τις βουτιές της στη θάλασσα και »κολάζει» με το κορμί της (φωτο)

Δείτε τα story που δημοσίευσε στο Instagram το διεθνούς φήμης μοντέλο

Μαίρη Βιτινάρος: Απολαμβάνει τις βουτιές της στη θάλασσα και »κολάζει» με το κορμί της (φωτο)

Η Μαίρη Βιτινάρος ξεκίνησε τα πρώτα της μπάνια στη θάλασσα και μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το διεθνούς φήμης μοντέλο διατηρεί μια ενεργή παρουσία στα social media και καθημερινά μοιράζεται σκέψεις και στιγμές από τη ζωή της με το κοινό της.

Αυτή τη φορά, θέλησε να δημοσιεύσει μερικά στιγμιότυπα από την απόδρασή της στην παραλία.

Στο πρώτο Instagram story που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό, ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη της με ένα μαύρο μπικίνι. vitinaros-meri

Σε ένα δεύτερο story, φαίνεται στην παραλία, να περπατάει προς τη θάλασσα. meri-vitinaros

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.