ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με καρκίνο του δέρματος διαγνώστηκε το μοντέλο Christie Brinkley – Οι φωτογραφίες μετά τη χειρουργική επέμβαση

Προέτρεψε τους followers της να ελέγχουν τακτικά το σώμα τους και να σπεύδουν στον γιατρό τους αν παρατηρήσουν κάτι ύποπτο

Με καρκίνο του δέρματος διαγνώστηκε το μοντέλο Christie Brinkley – Οι φωτογραφίες μετά τη χειρουργική επέμβαση

Το γνωστό supermodel της δεκαετίας του ’70, Christie Brinkley διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος.

Αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφού οι γιατροί διαπίστωσαν ένα βασικοκυτταρικό καρκίνωμα στο πρόσωπό της.

H ίδια με ανάρτησή της στο Instagram θέλησε να μοιραστεί λεπτομέρειες αλλά και φωτογραφίες από το σημείο όπου της έγινε η αφαίρεση του καρκίνου. Μάλιστα προέτρεψε τους followers της να ελέγχουν τακτικά το σώμα τους και να σπεύδουν στον γιατρό τους αν παρατηρήσουν κάτι ύποπτο.

«Τα καλά νέα για μένα είναι ότι εντοπίσαμε το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα νωρίς. Και είχα σπουδαίους γιατρούς που αφαίρεσαν τον καρκίνο και με έραψαν στην εντέλεια σαν μια υψηλή ραπτική Dior. Τα καλά νέα για εσάς είναι ότι όλα αυτά μπορούν να αποφευχθούν με το να προσέχετε την έκθεσή σαν στον ήλιο. Σοβαρεύτηκα λίγο αργά, οπότε τώρα θα βάζω τον δείκτη προστασίας SPF 30, θα ξαναβάζω όσο χρειάζεται, θα φοράω μακριά μανίκια και καπέλο με φαρδύ γείσο».

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε

Το 70χρονο μοντέλο αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο αφού συνόδευσε μια από τις κόρες της σε ένα συνηθισμένο τσεκ-απ – όπου ζήτησε από έναν γιατρό να εξετάσει μια «μικροσκοπική κουκίδα» στο πρόσωπό της.

«Ήμουν τυχερή που βρήκα το δικό μου, επειδή συνόδευα μια από τις κόρες μου στο δικό της τσεκ απ. Ο γιατρός κοίταζε κάθε φακίδα με ένα μεγεθυντικό φακό… δεν ήταν το ραντεβού μου, οπότε δεν επρόκειτο να πω τίποτα, αλλά στο τέλος ζήτησα αν θα μπορούσε να κοιτάξει μόνο μια μικρή μικροσκοπική κουκίδα που ένιωθα καθώς έβαζα το μέικ απ μου. Έριξε μια ματιά και ήξερε αμέσως ότι χρειαζόταν βιοψία! Την έκανε εκεί! Κάντε λοιπόν τη δική σας καλή τύχη κλείνοντας αυτό το ραντεβού για έλεγχο σήμερα. Και βάλτε τα δυνατά σας, φίλες μου».

Τι είναι το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα (BCC) είναι ένας τύπος μη μελανωματικού καρκίνου του δέρματος. Μη μελάνωμα σημαίνει ότι δεν εμπλέκει τα χρωστικά κύτταρα του δέρματος. Το BCC εμφανίζεται συχνά με τη μορφή κηλίδων που αιμορραγούν. Το BCC αποτελεί πάνω από το 80% όλων των μορφών καρκίνου του δέρματος στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.