ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Sherika de Armas: «Έσβησε» στα 26 της η πρώην Μις Ουρουγουάη (φωτο)

Η νεαρή κοπέλα εδώ και δυο χρόνια πάλευε με τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας

Sherika de Armas: «Έσβησε» στα 26 της η πρώην Μις Ουρουγουάη (φωτο)

«Έσβησε» σε ηλικία 26 ετών η πρώην Μις Ουρουγουάη Sherika de Armas.

Η είδηση του θανάτου της νεαρής γυναίκας ανακοινώθηκε στις 13 Οκτωβρίου και ο αδερφός της Mayk de Armas επιβεβαίωσε τα θλιβερά νέα στα social media. Η Sherika de Armas είχε διαγνωστεί με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

Η Sherika De Armas, εκπροσώπησε την Ουρουγουάη στον διαγωνισμό Miss World το 2015.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι πέθανε την περασμένη εβδομάδα μετά από διετή μάχη με τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Φίλοι και συγγενείς συντετριμμένοι από τον θάνατό της έστειλαν μέσα από τα social media τα συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

«Πέτα ψηλά, μικρή αδελφή. Πάντα και για πάντα», έγραψε ο αδελφός της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα συλλυπητήριά της εξέφρασε και η σημερινή Μις Ουρουγουάη, Carla Romero. «Ήταν μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου».

Ο Anto Ciavaglia, στενός φίλος της, έγραψε: «Σε θυμάμαι με αυτή την όμορφη λάμψη».

Η De Armas δεν κατάφερε να μπει στις 30 καλύτερες στο διαγωνισμό Miss World 2015 στη Σάνια της Κίνας, αλλά ήταν μία από τις έξι 18χρονες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Εκείνη την εποχή, ένα πρακτορείο την επαινούσε για το «όμορφο πρόσωπο, την κορμοστασιά της και τη χαρισματική της προσωπικότητα», ενώ την αποκαλούσε «ένα από τα νέα και πολλά υποσχόμενα ταλέντα της Ουρουγουάης».

«Πάντα ήθελα να γίνω μοντέλο, είτε μοντέλο σε καλλιστεία, είτε σε διαφημίσεις, είτε στην πασαρέλα», είχε πει σε συνέντευξή της στο NetUruguay.

«Μου αρέσει ό,τι έχει σχέση με τη μόδα και πιστεύω ότι μέσα σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς, το όνειρο κάθε κοπέλας είναι να έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος. Είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να ζήσω αυτή την εμπειρία γεμάτη προκλήσεις».

Εκτός πασαρέλας, η De Armas πωλούσε προϊόντα προσωπικής φροντίδας, μακιγιάζ και μαλλιών μέσω του Shey De Armas Beauty Studio. Λέγεται επίσης ότι είχε αφιερώσει το χρόνο της στην οργάνωση για τον παιδικό καρκίνο Pérez Scremini Foundation.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας εμφανίζεται συχνότερα σε άτομα ηλικίας άνω των 30 ετών. Η ασθένεια μπορεί να προληφθεί με τακτικό έλεγχο και το εμβόλιο κατά του ιού HPV.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.