ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Μοντέλο του OnlyFans με το «μεγαλύτερο στήθος της Αυστρίας» ξαναγυρίζει τη γνωστή σκηνή από το Baywatch (βίντεο)

Γεμάτο με εμφυτεύματα σιλικόνης, το στήθος της Jessy έχει πλέον 75N ή 34N στο μέγεθος της Βρετανίας

Μοντέλο του OnlyFans με το «μεγαλύτερο στήθος της Αυστρίας» ξαναγυρίζει τη γνωστή σκηνή από το Baywatch (βίντεο)

Ένα μοντέλο του OnlyFans που φημίζεται για το χειρουργικά ενισχυμένο στήθος της, δημιούργησε… ξανά την εμβληματική σκηνή από το Baywatch.

Η Jessica, η οποία ακούει στο ψευδώνυμο Jessy Bunny, είναι μοντέλο και ξόδεψε 40.000 λίρες σε πλαστικές επεμβάσεις ενώ, χαρακτηρίστηκε ως «το μεγαλύτερα στήθος στην Αυστρία».

Γεμάτο με εμφυτεύματα σιλικόνης, το στήθος της Jessy έχει πλέον 75N ή 34N στο μέγεθος της Βρετανίας

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, μοιράστηκε την σκηνή στην παραλία, ίδια με αυτή από το Baywatch, χωρίς όμως να φοράει την κόκκινη στολή ναυαγοσώστη.

Τα σχόλια ωστόσο δεν ήταν τόσο θετικά, αφού η εικόνα έδειχνε λίγο… οδυνηρή.

Ένας χρήστης σημείωσε: «Αυτό φαίνεται τόσο οδυνηρό!», ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Αυτό πρέπει να πονάει! Πονάει η αναπήδηση; Μην το κάνεις».

Δείτε το βίντεο:

@jessy.bunny.official @jessy.bunny69 Gönnt euch mein Insta💕: Jessy.Bunny.Official #JessyBunny #Barbie #Fun ♬ Chariots Of Fire (Original) – The Flame

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.