ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Ζερβός για το τραγούδι της Μ.Σάττι για την Eurovision: «Φτηνιάρικη ιδέα να ανακατέψεις 100 είδη μουσικής – Είναι παράξενο»

«Κοντινό πλάνο στο τζατζίκι, ας πούμε; Δεν είναι ωραία αυτά τα πράγματα»

Ν.Ζερβός για το τραγούδι της Μ.Σάττι για την Eurovision: «Φτηνιάρικη ιδέα να ανακατέψεις 100 είδη μουσικής – Είναι παράξενο»

Ο Νίκος Ζερβός παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για το τραγούδι «Ζάρι» με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision.

Ο γνωστός σκηνοθέτης δήλωσε: «Η κοπέλα είναι ταλαντούχα, έχει ωραία φωνή και είναι όμορφη κοπέλα. Εμφανισιακά είναι μια χαρά κορίτσι. Με αυτό το τραγούδι όμως εγώ δεν μπορώ να συμφωνήσω. Είναι ένας αχταρμάς από πολλά είδη μουσικής: Ραπ, τραπ, βαλκανικό, ινδικό! Επικρατεί το ινδικό. Αν η Eurovision είναι αυτό το πανηγύρι που βλέπουμε, δεν αποκλείεται και να τους αρέσει. Μπορεί ξαφνικά να αρέσει αυτός ο αχταρμάς, αυτό το παράξενο πράγμα».

Επίσης, πρόσθεσε: «Αν ρωτήσετε όμως εμένα, δεν μ’ αρέσει. Τη βρίσκω λίγο φτηνιάρικη την ιδέα να ανακατέψεις 100 είδη μουσικής σε ένα. Και το κλιπ επίσης το βρήκα… Τι να σας πω τώρα; Κοντινό πλάνο στο τζατζίκι, ας πούμε; Δεν είναι ωραία αυτά τα πράγματα! Το βρήκα λίγο γελοίο δηλαδή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο Νίκος Ζερβός ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του, λέγοντας: «Αν όμως η Ελλάδα θέλει να πλασαριστεί έτσι, ας πλασαριστεί έτσι. Δεν πιστεύω ότι θα πάει καλά αλλά αφήνω μια μικρή επιφύλαξη, επειδή στη Eurovision το κιτς περνάει, μπορεί να σκίσει ως κιτς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.