Ο Άντονι Χόπκινς γιόρτασε τα 47 χρόνια νηφαλιότητάς του και στέλνει μήνυμα σε όσους παλεύουν (βίντεο)

«Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, να είστε περήφανοι για τη ζωή σας»

Ο Άντονι Χόπκινς γιόρτασε τα 47 χρόνια νηφαλιότητάς του και στέλνει μήνυμα σε όσους παλεύουν (βίντεο)

Κλείνει 47 χρόνια νηφαλιότητας και το γιορτάζει με ένα βίντεο που ανέβαζε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. O βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Άντονι Χόπκινς ενθαρρύνει όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα αλκοολισμού να «συνεχίσουν να αγωνίζονται» και να είναι δυνατοί.

«Είμαι αλκοολικός, που έχει αναρρώσει και για εσάς εκεί έξω, να ξέρετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν… Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, να είστε περήφανοι για τη ζωή σας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Μια μέρα του 1975, συνειδητοποίησε ότι «κάτι δεν πήγαινε πραγματικά καλά με τον εαυτό του», αλλά αρχικά δεν ήξερε ότι «ήταν ένα είδος ψυχικής, σωματικής κατάστασης που ονομάζεται αλκοολισμός… εθισμός».

Αμέσως μετά η ανάρτησή του, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, κατακλύστηκε από χιλιάδες μηνύματα των θαυμαστών του, μεταξύ αυτών πολλών επωνύμων όπως των Άλεκ Μπάλντουιν, Χιου Τζάκμαν και Αμάντα Κλόυτς.

Σύμφωνα με την Dailmail το σούπερ μόντελ, Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell), η οποία είναι νηφάλια από το 2008 μετά από τη δικής της σκληρή μάχη με την κοκαΐνη και το αλκοόλ, επαίνεσε τον ηθοποιό επειδή είναι «φωτεινός φάρος» και έμπνευση στο δικό της «ταξίδι στην ανάρρωση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.