ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Φειδίας του Fame Story εξομολογήθηκε ότι είναι μαζί με τον Σωτήρη και… «πεθαίνει μέσα του» (βίντεο)

Η ελληνική κοινωνία έχει αλλάξει πάρα πολύ...

Ο Φειδίας του Fame Story εξομολογήθηκε ότι είναι μαζί με τον Σωτήρη και… «πεθαίνει μέσα του» (βίντεο)

Ο Φειδίας στο χθεσινό (21/12) επεισόδιο του Fame Story εξομολογήθηκε στον Τίτο πως διατηρεί και επίσημα πλέον σχέση με τον Σωτήρη, ο οποίος αποχώρησε στο live του ημιτελικού την προηγούμενη Παρασκευή.

Είπε μάλιστα πως ήδη «πεθαίνει… μέσα του» από την αγωνία του να ζήσουν μαζί.

Η ελληνική κοινωνία έχει αλλάξει πάρα πολύ…

«Θέλεις να σου πω κάτι; Τώρα θα μου πεις βέβαια «έλα, δεν το ‘ξερα». Εγώ και ο Σωτήρης… είναι επίσημο», είπε χαρακτηριστικά ο Φειδίας στον Τίτο, συζητώντας στον κήπο του σπιτιού του Fame Story.

@famestorygreece Φειδίας για Σωτήρη: «It’s official». #FameStoryGR #starchanneltv #foryoupage #foryou #fyp #mpesfy #viral #goviral #greektiktok #ellinikotiktok #ελληνικοτικτοκ #τικτοκgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Fame Story

«Τι λες ρε; Φανταστικό! Πότε έγινε η ανακοίνωση;», τον ρώτησε ο συμπαίκτης του έκπληκτος, με τον Φειδία να απαντά: «Την Παρασκευή στο live. Το ανακοινώσαμε και μεταξύ μας, δεν τίθεται πλέον θέμα. Θα μείνουμε και μαζί, είναι ήδη οργανωμένο. Έχουν περάσει κάποιες μέρες και… πεθαίνω μέσα μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Τίτος εξομολογήθηκε τον έρωτά του για την Αριστέα, στην οποία εξέφρασε το ενδιαφέρον του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.