ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το «επικό» τρολάρισμα του Πικέ στη Σακίρα: Πήγε στο γήπεδο οδηγώντας ένα… Renault Twingo (βίντεο)

Φαίνεται όμως ότι ο Πικέ πήρε με χιουμοριστική διάθεση το τραγούδι της Κολομβιανής σταρ

Το «επικό» τρολάρισμα του Πικέ στη Σακίρα: Πήγε στο γήπεδο οδηγώντας ένα… Renault Twingo (βίντεο)

Η δημόσια κόντρα μεταξύ της Σακίρα και του Πικέ καλά κρατεί, ολα ξεκίνησαν όταν η Κολομβιανή σούπερ σταρ του τραγουδιού κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι την περασμένη εβδομάδα, στο οποίο εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του πρώην της και της νέας του συντρόφου.

Στο τραγούδι, που κυκλοφόρησε μαζί με τον Αργεντινό παραγωγό Bizarrap, η Σακίρα έκανε μια σειρά από αναφορές στον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα και το παρελθόν τους, ενώ άφησε αιχμές κατά της νέας του αγαπημένης, της 23χρονης Κλάρα Κία.

Συγκεκριμένα, δύο ατάκες τράβηξαν την προσοχή των έκπληκτων ακροατών σε όλο τον κόσμο, εμπνέοντας χιλιάδες memes και αστεία στο διαδίκτυο: «Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo, αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

Φαίνεται όμως ότι ο Πικέ πήρε με χιουμοριστική διάθεση το τραγούδι εναντίον του. Το βράδυ της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης από το πρωτάθλημα των επτά ομάδων του King’s League, ανακοίνωσε ότι η Casio είχε πλέον συμφωνία με την ποδοσφαιρική λίγκα, επιμένοντας ότι η συμφωνία ήταν πραγματική και μοιράζοντας ρολόγια στους συμπαρουσιαστές του.


Σήμερα, Κυριακή, ο λογαριασμός του King’s League ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Πικέ να φτάνει στο γραφείο οδηγώντας ένα… Renault Twingo.

Σε μια ακόμη πιο παράξενη τροπή της ιστορίας, ένας δημοσιογράφος στη Βαρκελώνη αποκάλυψε ότι μια κούκλα μάγισσα σε φυσικό μέγεθος είχε τοποθετηθεί σε ένα από τα μπαλκόνια της κατοικίας της Σακίρα στην επαρχία της Καταλονίας – απέναντι από το σπίτι της πεθεράς της.

Σε ένα σύντομο βίντεο που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακούγεται το τραγούδι της για τον Πικέ να παίζεται μέσα στο σπίτι, με τη μάγισσα σε κοινή θέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.