ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Πικέ: Η νέα 23χρονη σύντροφός του μετά τον χωρισμό από την Σακίρα

O χωρισμός του από τη Shakira αποκαλύφθηκε τον Ιούνιο

Πικέ: Η νέα 23χρονη σύντροφός του μετά τον χωρισμό από την Σακίρα

O Gerard Piqué φαίνεται να βγαίνει κρυφά με μια 23χρονη φοιτήτρια, δύο μήνες μετά την αποκάλυψη του χωρισμού του με την τραγουδίστρια, Shakira.

Ανακοινώθηκε τον Ιούνιο ότι η κορυφαία κολομβιανή τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής της Barcelona FC είχαν τελειώσει την 11χρονη σχέση τους. Αλλά ο Gerard, φαίνεται ότι έχει ήδη προχωρήσει από τη μακροχρόνια σύντροφό του, καθώς αναφέρεται ότι ξεκίνησε ρομαντική σχέση με την Clara Chia Marti, την οποία λέγεται ότι γνώρισε ενώ εργαζόταν στην εταιρεία παραγωγής του «Kosmos».

Ενώ ο χωρισμός του από τη Shakira αποκαλύφθηκε μόλις τον Ιούνιο, ότι ο Gerard και η Clara -η οποία είναι 12 χρόνια νεότερή του- βλέπονταν «εδώ και μήνες».

Μια πηγή είπε στη The Sun: «Ο Gerard και η Clara βλέπονταν εδώ και μήνες. Είναι φοιτήτρια που εργάζεται και για εκείνον στο γραφείο του, διοργανώνοντας εκδηλώσεις».

«Έμειναν σιωπηλοί για τη σχέση τους, αλλά οι γύρω τους ξέρουν τι συμβαίνει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσθεσε, «Οι άνθρωποι τον βοήθησαν να κρατήσει την σχέση του σε σιωπή και έχουν «καθαρίσει» τους λογαριασμούς της Clara στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε οι άνθρωποι να μην μπορούν να βρουν φωτογραφίες της. Αυτό και μόνο κάνει τους γύρω του, να πιστεύουν ότι στην πραγματικότητα είναι πολύ σοβαρός για να είναι μαζί της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.