ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρίκι Μάρτιν: Η ανάρτηση του συζύγου του μετά τις κατηγορίες για αιμομιξία

«Η αλήθεια επικρατεί»

Ρίκι Μάρτιν: Η ανάρτηση του συζύγου του μετά τις κατηγορίες για αιμομιξία

Οι κατηγορίες εις βάρος του Ρίκι Μάρτιν για αιμομιξία και κακοποίηση, με εντολέα τον 21χρονο ανιψιό του δεν ισχύουν πια, αφού ο ίδιος ο 21χρονος τις απέσυρε και η υπόθεση έκλεισε.

Η διικασία ολοκληρώθηκε χθες, με τον δικαστή να απορρίπτει την προσωρινή αναστολή που είχε εκδώσει πριν από μια εβδομάδα. Ο σύζυγος του Ρίκι Μάρτιν, Χουάν Γιόζεφ, έκανε την πρώτη του ανάρτηση, ύστερα από το τέλος της ακρόασης.

Μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ο 37χρονος ζωγράφος ανέβασε μία φωτογραφία με τον Μάρτιν, στην οποία χαμογελούν, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Η αλήθεια επικρατεί». Ο Πορτορικανός τργαουδιστής έπσευσε να σχολιάσει στη δημοσίευση του Γιόζεφ: «Η δύναμή μου και η ηρεμία μου. Σ’αγαπώ».

Δείτε την ανάρτηση του Χουάν Γιόζεφ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.