ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σακίρα: Συνεχίζει την «επίθεση» στον Πικε – Θα κυκλοφορήσει νέο τραγούδι τη ίδια ημέρα που έχουν γενέθλια

Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει με τον Karol G στις 2 Φεβρουαρίου

Σακίρα: Συνεχίζει την «επίθεση» στον Πικε – Θα κυκλοφορήσει νέο τραγούδι τη ίδια ημέρα που έχουν γενέθλια

Η Σακίρα ετοιμάζει ένα νέο τραγούδι για τον Πικέ, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε μια πολύ ιδιαίτερη ημερομηνία, αυτή των γενεθλίων της τραγουδίστριας και εκείνου.

Η Κολομβιανή θα κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι με τον Karol G στις 2 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για την ημέρα που τόσο η Κολομβιανή τραγουδίστρια όσο και ο Πικέ έχουν γενέθλια.

Όπως αναφέρθηκε στο podcast «Mamarazzis» της Laura Fa και της Lorena Vazquez, ο Karol G και η Shakira δούλεψαν σκληρά για αυτό το τραγούδι. Γύρισαν το βίντεο κλιπ μέσα σε μόλις δύο ημέρες, δουλεύοντας πάνω από 15 ώρες την ημέρα.

Ο Κολομβιανός τραγουδοποιός Kevyn Cruz, πιο γνωστός ως Keityn, δήλωσε στο Page Six ότι ορισμένοι στίχοι κόπηκαν από την τελική έκδοση του νέου τραγουδιού της Σακίρα, επειδή ήταν πολύ επιθετικοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Σακίρα πάντα θα τραγουδάει αυτό που νιώθει. Όταν είναι ερωτευμένη, τραγουδάει ένα ερωτικό τραγούδι, αλλά όταν είναι σε μεταβατικό στάδιο, συνθέτει ένα τραγούδι εκδίκησης γιατί θέλει να δείξει πώς νιώθει», δήλωσε ο Keityn. «Αυτό ακριβώς ήθελε εδώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.