ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνεργάτες του Ν.Βέρτη για τους «μαϊμού» εμβολιασμούς: «Όλοι φοβηθήκαμε για αυτό που μπήκε μέσα μας»

«Εμβολιαστήκαμε όλοι οι μουσικοί με πρωτοβουλία της ισραηλινής παραγωγής - Μας είπαν ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή»

Συνεργάτες του Ν.Βέρτη για τους «μαϊμού» εμβολιασμούς: «Όλοι φοβηθήκαμε για αυτό που μπήκε μέσα μας»

Οι συνεργάτες του γνωστού τραγουδιστή Νίκου Βέρτη, μίλησαν σε τηλεοπτική εκπομπή για τους «μαϊμού» εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «όλοι φοβηθήκαμε για αυτό που μπήκε μέσα μας».

Ο μαέστρος Δημήτρης Δέκος, ο κιθαρίστας Δημήτρης Χατζικίδης και ο μετρ του τραγουδιστή Παντελής Πλιάκος ανοίγουν τα χαρτιά τους στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και μιλούν για τη μήνυση που υπέβαλαν κατά του «ψευτογιατρού» αλλά και τις ανησυχίες τους γύρω από το σκεύασμα που τους έχει χορηγηθεί.

«Εμβολιαστήκαμε όλοι οι μουσικοί με πρωτοβουλία της ισραηλινής παραγωγής. Μας είπαν ότι είναι γιατρός, ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή, θα πάρουμε πιστοποιητικά και θα μπει και στο ΑΜΚΑ μας. Όταν γυρίσαμε, κάναμε τεστ αντισωμάτων και δεν είχε αντισώματα κανένας» αποκαλύπτει ο τότε μαέστρος του Νίκου Βέρτη, Δημήτρης Δέκος.

«Ο Νίκος μας πρότεινε να κινηθούμε νομικά, έτσι κι έγινε. Όλοι φοβηθήκαμε για αυτό που μπήκε μέσα μας» πρόσθεσε ο κύριος Δέκος.

Τη δική του εμπειρία καταθέτει και ο κιθαρίστας του Νίκου Βέρτη, Δημήτρης Χατζικίδης: «Ζητάμε η Δικαιοσύνη να κάνει το έργο της και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Είμαστε μαζί με τον Νίκο σε αυτή την υπόθεση, είμαστε όλοι μας θύματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα και ο επί 20 χρόνια μετρ του τραγουδιστή στέκεται στο πλευρό του Νίκου Βέρτη, αναφέροντας: «Μόνο καλό πήγε να κάνει ο κύριος Βέρτης, να μας προστατεύσει. Μάλλον κάποιοι θέλουν να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό καταφέρονται εναντίον του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.