ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα 2+1 ζώδια που βάζουν πάνω από όλα την οικογένεια

Η αφοσίωση στους πιο κοντινούς τους ανθρώπους είναι πάντα απαραίτητη

Τα 2+1 ζώδια που βάζουν πάνω από όλα την οικογένεια

Υπάρχουν τρία συγκεκριμένα ζώδια που βάζουν πάνω από όλα την οικογένεια.

Μάλιστα, η αφοσίωση στους πιο κοντινούς τους ανθρώπους είναι πάντα απαραίτητη.

Δείτε ποια είναι:

Ταύρος

Οι Ταύροι βρίσκονται πάντα εκεί για τους πιο κοντινούς τους ανθρώπους. Αν και δεν συνδέουν όλοι τους Ταύρους απευθείας με την οικογενειακή σύνδεση, οι αξιόπιστες ιδιότητές τους τους καθιστούν ένα από τα πιο οικογενειακά ζώδια.

Ως σταθερό ζώδιο της γης του ζωδιακού κύκλου, οι Ταύροι είναι απίστευτα σταθεροί και πιστοί άνθρωποι που εκτιμούν τις σχέσεις τους. Είναι πάντα εκεί για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τα οποία μπορούν να βασιστούν πάνω τους για τη σταθερή ροή υποστήριξης και τις πρακτικές συμβουλές τους.

Καρκίνος

Αν υπήρχε ένα μόνο ζώδιο που να συμπυκνώνει την έννοια του «οικογενειακού προσανατολισμού», θα ήταν σίγουρα ο περιποιητικός και συμπονετικός Καρκίνος.

Αυτό το ευαίσθητο και τρυφερό ζώδιο του νερού φροντίζει φυσικά τους άλλους – καθώς σε τελική ανάλυση, κυβερνάται από το μητρικό φεγγάρι – επομένως είναι εύκολο γι ‘αυτό να αναλάβει έναν ρόλο επικεντρωμένο στη φροντίδα στις ζωές των άλλων και να παρέχει έναν ασφαλή χώρο όπου οι συγγενείς μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι έχουν τη φήμη ότι είναι εργασιομανείς και προσανατολισμένοι στην εργασία – κάτι που δεν φέρνει ακριβώς στο μυαλό εικόνες άνετου οικογενειακού χρόνου ή οικιακής ευδαιμονίας. Ωστόσο, αυτά τα προσγειωμένα και ρεαλιστικά ζώδια της γης είναι εξίσου αφιερωμένα στις οικογένειές τους όσο και στην καριέρα τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Αιγόκεροι κυβερνώνται από τον υπεύθυνο και πατρικό πλανήτη Κρόνο, επομένως νοιάζονται βαθιά να παρέχουν μια σταθερή παρουσία στα αγαπημένα τους πρόσωπα και να είναι εκεί για τις ανάγκες τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.