ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Θα γυρίσουν στα παλιά γνωστά τους ερωτικά… λημέρια: Τα ζώδια που το 2023 θα επιδιώξουν να ξανασμίξουν με πρώην

Δύο είναι οι «υπεύθυνοι» πλανήτες για τις επιστροφές σε πρώην

Θα γυρίσουν στα παλιά γνωστά τους ερωτικά… λημέρια: Τα ζώδια που το 2023 θα επιδιώξουν να ξανασμίξουν με πρώην

Θα καταλάβουν το λάθος τους και θα γυρίσουν να ζητήσουν μια δεύτερη ευκαιρία (μπορεί και τρίτη και τέταρτη, ανάλογα με το πόσο φταίξανε για τον χωρισμό).

Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα σου αποκαλύψουμε λίγο πιο κάτω, τότε να ξέρεις ότι είναι πολύ πιθανό μέσα στο 2023 να προσπαθήσεις να τα ξαναβρείς με κάποιον/α πρώην σου. Θα τον/την αναζητήσεις και θα κάνεις όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να είστε και πάλι μαζί.

Το αν θα σε δεχτεί πίσω ή όχι, αυτό είναι άλλο θέμα και εξαρτάται από τον προσωπικό σου χάρτη. Πάμε όμως να δούμε λίγο πιο κάτω ποια είναι τα ζώδια που τη νέα χρονιά θα κάνουν… comeback σε πρώην.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Δύο είναι οι «υπεύθυνοι» πλανήτες για τις επιστροφές σε πρώην. Και αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Ερμή και φυσικά την Αφροδίτη που έχει να κάνει κατεξοχήν με την ερωτική μας ζωή.

Την περίοδο λοιπόν που οι δυο αυτοί πλανήτες θα είναι ανάδρομοι σε συγκεκριμένα ζώδια, τότε θα δεις και τις περισσότερες επιστροφές (ή και καταστροφές χαχαχα) από τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα.

Ξεκινάμε λοιπόν από τις αναδρομές του Ερμή μέσα στην χρονιά, με το ποια ζώδια θα επηρεαστούν και φυσικά πότε. Η πρώτη αναδρομή του Ερμή θα γίνει από 22/04/2023 (15° 34’ Ταύρου) έως 15/05/2023 (05° 51’ Ταύρου).

Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις, αυτοί που θα κάνουν σκέψεις και κρούσεις σε πρώην είναι οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι που θα έχουν τον Ερμή στον 1ο και στον 5ο τους οίκο αντίστοιχα.

Είναι εκείνοι που θα πάρουν την πρωτοβουλία να στείλουν ένα μήνυμα, να πάρουν ένα τηλέφωνο ή και να εμφανιστούν ξαφνικά μπροστά στον/στην πρώην τους για να ζητήσουν να ξαναμπούν στη ζωή τους.

Η επόμενη αναδρομή του Ερμή είναι από 25/08/2023 (21° 44’ Παρθένου) έως 16/09/2023 (08° 01’ Παρθένου).

Άμεσα επηρεάζονται οι Παρθένοι αλλά και οι Ταύροι, οι οποίοι θα έχουν τον Ερμή οι μεν στον 1ο τους οίκο και οι δε στον 5ο. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει της… επιστροφής και θα ρίξουν τα μούτρα τους για να διεκδικήσουν ξανά ένα πρώην ταίρι τους.

Η τρίτη και τελευταία αναδρομή του Ερμή μέσα στη χρονιά θα είναι από τις 14/12/2023 (08° 22’ Αιγόκερω) έως τις 2/01/2024 (22° 11’ Τοξότη). Αιγόκεροι και Παρθένοι θα είναι τα φαβορί της περιόδου για να κάνουν το comeback τους και να κυνηγήσουν ένα παλιό έρωτα.

Πρόκειται για ζώδια που γενικά έχουν εγωισμό και δύσκολα τον «ρίχνουν» για να ζητήσουν επανασύνδεση, οπότε αν δεχτείς μήνυμα από εκείνα, να ξέρεις ότι μάλλον σοβαρολογούν σε όσα λένε και πραγματικά το εννοούν ότι θέλουν να γυρίσουν πίσω.

Last but, not least στην σχετική μας λίστα, είναι οι Λέοντες και οι Τοξότες. Αυτά τα δύο ζώδια θα ωθηθούν να κάνουν το comeback τους όταν αρχίσουν να δέχονται την επιρροή της ανάδρομης Αφροδίτης από τις 24/07/2023 (28° 34’ Λέοντα) έως 04/09/2023 (12° 12’ Λέοντα).

Τα περήφανα Λιοντάρια θα ρίξουν τα μούτρα τους και με τον δικό τους τρόπο θα διεκδικήσουν μια παλιά αγάπη. Όσο για τους Τοξότες, για εκείνους το comeback θα είναι πιο εύκολο, γιατί είναι και πιο χαλαροί χαρακτήρες και δεν έχουν σαφώς τον κακό εγωισμό που έχει ο Λέοντας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.