Θα νιώσουν την καρδιά τους να… χτυπά δυνατά: Τα 4 ζώδια που θα μπουν σε σχέση τον Φεβρουάριο

Μήπως θα σταματήσεις και εσύ να είσαι single;

Θα νιώσουν την καρδιά τους να… χτυπά δυνατά: Τα 4 ζώδια που θα μπουν σε σχέση τον Φεβρουάριο

Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι single.

Ο Φεβρουάριος υπόσχεται άνθηση στα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις ένα ταίρι, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα.

Διάβασε, λοιπόν, λίγο πιο κάτω και δες, αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου, έως τις 20/2, το ζώδιό σου θα πρωταγωνιστήσει και αυτόν τον μήνα. Δεδομένου ότι όλο τον προηγούμενο καιρό έκανες τα κονέ σου, άφησες το στίγμα σου και πήρες όσες πρωτοβουλίες χρειαζόταν για να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή, τώρα έχει έρθει η στιγμή να απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου.

Η εύνοια που έχεις όσον αφορά στη δημιουργία όμορφων σχέσεων είναι δεδομένη, οπότε όλο και κάποιος/α από αυτούς/ες που σε προσεγγίζουν θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά σου και να σταθεί επάξια δίπλα σου. Μετά τις 20, ο ερωτικοσεξουαλικός τομέας σου φλέγεται, οπότε και από εκεί έχεις να περιμένεις πολλά και ωραία, με την πιθανότητα φλογερού ειδυλλίου που θα εξελιχθεί σε δεσμό αρκετά μεγάλη.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη να παραμένει στον 8ο οίκο σου έως τις 20 του μήνα, θα δεις να αυξάνονται οι μετοχές σου, η έλξη σου στο αντίθετο φύλο να μεγαλώνει και εφ’ όσον είσαι το αντικείμενο του πόθου πολλών, μην απορήσεις, αν αποκτήσεις πιο στενές επαφές με κάποιον/α που δε θα μπορεί να ξεκολλήσει από πάνω σου.

Όχι ότι δε θα σου αρέσει, αφού θα παρασυρθείτε από τα έντονα αισθήματά σας και τουλάχιστον για αρκετό διάστημα θα ζήσεις το παραμύθι σου. Μια σχέση αρκετά ρομαντική και αγαπησιάρα είναι πολύ πιθανή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Φεβρουάριος ανεβάζει τις μετοχές σου, στο χρηματιστήριο του έρωτα, στα ύψη! Μέχρις τις 20/2, θα έχεις μεγάλο σουξέ. Στο δρόμο σου θα εμφανιστούν πολλοί/πολλές υποψήφιοι/ες για να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, οπότε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

«Παίξε», φλέρταρε, διασκέδασε και πολύ σύντομα θα βρεθείς ζευγαρωμένος/η! Μην αναφέρουμε και τον Άρη που θα παραμείνει στον 8ο οίκο σου όλο το μήνα, που αυξάνει τη λίμπιντό σου στα ύψη και σεξουαλικά σε κάνει τούρμπο. Κι εφ’ όσον ελκύεις, λογικό είναι να έχεις τις επιτυχίες σου.

ΖΥΓΟΣ

Φοβήθηκες μήπως δεν ήσουν στη λίστα; Ε όχι! Η Αφροδίτη από τις 20/2 θα είναι απέναντί σου και με τον Δία σταθερό κι αμετακίνητο στον οίκο των σχέσεών σου και τουλάχιστον εσύ του α’ δεκαημέρου θα δεις να αυξάνεται η δημοτικότητά σου, να γίνεσαι το επίκεντρο της προσοχής του αντίθετου φύλου, κάτι που θα φέρει καινούργιες γνωριμίες και επαφές κάθε είδους.

Μια έντονη έλξη πολύ πιθανό να καταλήξει σε αμοιβαίο έρωτα και στη δημιουργία μιας σχέσης, με έντονα τα στοιχεία του πάθους, όπως επίσης το να καταλήξει ακόμα και σε γάμο ή συμβίωση! Ετοιμάσου για απογείωση!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.