Θα περάσουν καλά: Σε αυτά τα 2+1 ζώδια θα πάει καλά η εβδομάδα στα ερωτικά τους

Στις 12 Αυγούστου θα έχουμε την τελευταία πανσέληνο της χρονιάς στο προοδευτικό ζώδιο του Υδροχόου

Θα περάσουν καλά: Σε αυτά τα 2+1 ζώδια θα πάει καλά η εβδομάδα στα ερωτικά τους

Σύμφωνα με τους αστρολόγους, αύριο Τρίτη 9 Αυγούστου σχηματίζεται η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, μια όψη που δείχνει έντονα και ταραχώδη συναισθήματα στον έρωτα.

Έτσι, αυτές τις μέρες θα έχουμε παθιασμένες αντιδράσεις με πολλά ζευγάρια να έρχονται σε ρήξη.

Στην επιφάνεια έρχονται αρνητικά συναισθήματα όπως είναι η ζήλια, η κτητικότητα και η καχυποψία. Επομένως θέλει προσοχή στα νεύρα και τις παρορμητικές κινήσεις.

Επίσης, αυτήν εβδομάδα στις 12 Αυγούστου θα έχουμε την τελευταία πανσέληνο της χρονιάς στο προοδευτικό ζώδιο του Υδροχόου. Η Πανσέληνος φέρνει σημαντικές αποκαλύψεις για τις σχέσεις μας. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι.

Τέλος την Κυριακή στις 14 Αυγούστου θα κορυφωθεί η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου και θα νιώσουμε έντονη μελαγχολία και πεσμένη διάθεση.

Tα τρία ζώδια που θα είναι οι τυχεροί της εβδομάδας στα ερωτικά τους

Tα ζώδια που θα είναι οι τυχεροί της εβδομάδας στα συναισθηματικά τους, δηλαδή από τις 8 Αυγούστου μέχρι τις 14, είναι τα παρακάτω:

Ταύρος

Αν είσαι single θα διεκδικήσεις με επιτυχία αυτόν/αυτή που σε ενδιαφέρει και αν είσαι σε σχέση τότε θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου.

Θα συμφιλιωθείς με κάποιον/κάποια που είχες παρεξηγηθεί στο παρελθόν. Νιώθεις έντονη αυτοπεποίθηση και δύναμη, επομένως μπορείς να διεκδικήσεις τις επιθυμίες σου με σχετική άνεση.

Παρθένος

Θα βιώσεις έντονο πάθος στη σχέση σου και αν είσαι ήδη στα πρώτα στάδια μιας γνωριμίας τότε να ξέρεις ότι αυτή η σχέση θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

Για τους δεσμευμένους θα αποκτήσουν περισσότερη κατανόηση για το ταίρι τους και το κλίμα θα είναι πολύ καλύτερο από πριν.

Υδροχόος

Αν είσαι single δεν αποκλείεται να γνωρίσεις έναν μεγάλο έρωτα. Αν είσαι δεσμευμένος, η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και ήρθε η στιγμή να πάρεις αποφάσεις για την σχέση σου.

Είναι το λεγόμενο ξεκαθάρισμα: μένεις ή φεύγεις. Το ποτήρι ξεχείλισε και θα πάρεις τις αποφάσεις σου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.