ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θα σας σώσουν: Με αυτά τα τρία κόλπα θα φαίνεται το σπίτι σας πιο καθαρό

Δείτε τι πρέπει να κάνετε

Θα σας σώσουν: Με αυτά τα τρία κόλπα θα φαίνεται το σπίτι σας πιο καθαρό

Έχεις καλεσμένους στο σπίτι αλλά δεν έχεις προλάβει να κάνεις το σπίτι σου όσο καθαρό και περιποιημένο θα ήθελες;

Μην απελπίζεσαι, καθώς υπάρχουν μερικοί τρόποι να το κάνεις να φαίνεται πιο καθαρό και πιο μαζεμένο απ’ ό,τι στην πραγματικότητα είναι.

Επικεντρώσου σε τρία βασικά σημεία:

Μάζεψε τα πράγματα από τους πάγκους

Είναι το πρώτο πράγμα πάνω στο οποίο πέφτει το μάτι και δείχνει ένα σπίτι τακτοποιημένο ή όχι. Το καλύτερο τρικ για να μοιάζει ένα σπίτι πεντακάθαρο είναι οι καθαρές επιφάνειες.

Από τον πάγκο της κουζίνας έως το γραφείο και το μπάνιο, κράτα τις επιφάνειες τακτοποιημένες και μαζεμένες συγκεντρώνοντας τα πράγματα σε μια άκρη μέχρι να κάνεις το τελικό ξεκαθάρισμα.

Αρωματικά χώρου

Άναψε κεριά με άρωμα και απομάκρυνε τις μυρωδιές από το σπίτι με καθαριστικά σπρέι και αποσμητικά χώρου. Μπορεί να σε σώσουν σε μια στιγμή που το σπίτι δεν έχει μόλις σφουγγαριστεί.

Θα μοιάζει λες και μόλις τελείωσες το καθάρισμα.

Ριχτάρια και παπλώματα θα σε βοηθήσουν

Ένα πάπλωμα ή μερικά ωραία σκεπάσματα είναι ιδανικά για να καλύψουν τα σεντόνια που δεν είναι τέλεια φτιαγμένα. (Αυτό σε περίπτωση που θα έχεις αφήσει ανοιχτές τις πόρτες από υπνοδωμάτια).

Άπλωσε ένα ριχτάρι στο κρεβάτι ή στον καναπέ και άλλαξες εντελώς την εικόνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.